Specialist for rent
of apartments in Brno
Menu
back to real estate listing

Rent commercial Commercial premises, 450 m2 - Brno-město

Česká, Brno - Brno-město
  • Komerční objekty - Obchod
  • 451 m2
Price - info in RE Contact broker
Lukáš Bednář

Lukáš
Bednář
+420 775 474 836 lukas@bravis.cz English speaking

Information

  • Address:Česká, Brno - Brno-město
  • Total area:451 m2
  • Sort of real property:Komerční objekty - Obchod
  • Structure:Cihlová
  • Počet podlaží:0. floor
  • Lift:No
  • PENB:G

Facilities

Shop window
Představujeme Vám jedinečnou příležitost k pronájmu obchodního prostoru v srdci města Brna, přímo na rušné České ulici, kde historie splývá s moderním životem a kde každodenní návštěvnost dává Vašemu podnikání skvělé předpoklady k prosperitě.

Tento obchodní prostor o celkové užitné ploše 451 m2 se nachází ve dvou patrech s výlohami, které nejenže zvýší viditelnost Vašeho podnikání, ale také přilákají potenciální klienty. Hlavní prostor o velikosti 232 m2 je ideální pro prezentaci širokého sortimentu produktů nebo služeb. Díky menším rozděleným prostorům můžete efektivně organizovat a kategorizovat nabízené zboží, což zákazníkům usnadní orientaci a zvýší jejich spokojenost.

Výhody, které pronájem tohoto obchodního prostoru nabízí, jsou hlavně v jeho strategické poloze v centru města Brna. Vzhledem k významu lokality můžete očekávat velkou návštěvnost potenciálních zákazníků.
Prostor je klimatizován a má vlastní plynový kotel.

Nezapomeňte, že výběr správné lokality je klíčem k úspěchu Vašeho podnikání. Centrum Brna, s jeho pestrou nabídkou obchodů, služeb a kulturních zážitků, nabízí perfektní zázemí pro růst a prosperitu.

Neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo pro sjednání prohlídky, abyste se mohli na vlastní oči přesvědčit o jedinečnosti této nabídky. Těšíme se na Vaše dotazy a případnou spolupráci. Vaše prosperita a spokojenost jsou pro nás na prvním místě!

S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
Video tour of the property Mode

We offer you video tours of apartments

Feeling uneasy or worried about viewing a property in these days?
We will be happy to provide you with a video tour, where we will show and describe everything to you online.

Contact our brokers

photo from video tour photo from video tour

Similar property