Specialist for rent
of apartments in Brno
Menu
back to real estate listing

Sale flats 3+KT, 67 m2 - Slavkov u Brna

Zelnice I, Slavkov u Brna
  • Flat 3+kk
  • 67 m2
  • Balcony
5 800 000 CZK Contact broker
Latest review of Jakub Jakub demonstrated professional attitude while helping us to find our perfect apartment. He explained all the related details in fluent English. He also met all the deadlines related to the rental agreement preparation and actual key exchange. Very important he also remained available and supportive even after we have moved in. I could strongly recommend Bravis as a real estate agency and Jakub Lepold in particular.

Information

  • Address:Zelnice I, Slavkov u Brna
  • Total area:67 m2
  • Sort of real property:Flat 3+kk
  • Structure:Dřevěná
  • Floor:0. floor
  • PENB:G

Facilities

Kitchen unit Bathtub Balcony
Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme výjimečnou nabídku bytu 3+kk ve vyhledávané lokalitě Slavkova u Brna, který je ideální volbou pro každého, kdo hledá pohodlné bydlení s moderním zázemím a v blízkosti přírody. Tento byt je skvělou příležitostí jak pro rodiny s dětmi, tak pro jednotlivce či páry, kteří touží po klidném prostředí, ale zároveň chtějí mít rychlý přístup ke všem službám.
Byt o dispozici 3+kk a užitné ploše 67 m2 se nachází v 1. nadzemním podlaží moderně koncipované stavby, která byla dokončena v roce 2017 a nachází se ve výborném technickém stavu. K bytu náleží také venkovní kryté parkovací stání a prostorný sklep, což je bezesporu velké plus pro každého, kdo ocení spoustu úložného prostoru.

Interiér bytu je navržen tak, aby poskytoval co největší pohodlí a funkčnost. Obývací pokoj s kuchyňským koutem tvoří jedno velké a světlé prostředí, ideální pro rodinné setkávání či odpočinek po náročném dni. Obývací pokoj je vybaven klimatizací. Kuchyňský kout je vybaven moderními spotřebiči a nabízí dostatek pracovní plochy. Ložnice a dětský pokoj jsou dostatečně prostorné a umožňují pohodlné uspořádání nábytku. Koupelna a toaleta jsou oddělené, což zvyšuje komfort bydlení. V předsíni jsou instalovány vestavěné skříně, které zajistí dostatek úložného prostoru.

Jednoznačným lákadlem tohoto bytu je velký balkon o výměře 9 m2 s krásným výhledem do okolních polí, který nabízí ideální místo pro relaxaci a odpočinek ve volných chvílích.

Byt se pyšní vynikající lokalitou ve Slavkově u Brna, která je známá svou historií a malebnými krajinnými výhledy. Jeho umístění je ideálním místem pro rodiny, jelikož v bezprostřední blízkosti se nachází dětské hřiště a veškerá občanská vybavenost – školy, školky, nákupní možnosti a lékařská zařízení. Pro milovníky přírody a sportu jsou v okolí dostupné krásné procházky a cyklostezky. Navíc, blízkost města Brna zajišťuje výbornou dostupnost do většího města, ať už pro pracovní příležitosti, tak i pro kulturní vyžití.

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a daňový servis (znalecké posudky, PENB) je u nás samozřejmostí.
Pro další informace a žádost o prohlídku kontaktujte níže uvedeného makléře.
Video tour of the property Mode

We offer you video tours of apartments

Feeling uneasy or worried about viewing a property in these days?
We will be happy to provide you with a video tour, where we will show and describe everything to you online.

Contact our brokers

photo from video tour photo from video tour

Similar property