Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Lubomír Jeniš 4. 6. 2018
Chtěl bych poděkovat makléřovi za perfektní a profesionální přístup při pronájmu bytu 1+kk na ul. Vídeňská. Ocenil bych zejména: - rychlost provedeného nájmu - profesionální přístup k výběru klientů, příprava smluv a předávacích protokolů pro převzetí a předání bytů, dochvilnost a organizace schůzek klient, makléř, majitel Maximální spokojenost, zatím nemám žádný důvod se obracet na jinou RK
Dan Burian 1. 6. 2018
Profesionální přístup, vynikající dlouhodobá spolupráce bez žádných komplikací. Děkuji a vřele všem doporučuji.
Rudolf Kropacek 31. 5. 2018
Perfektni servis 👍
Radovan Formánek 25. 5. 2018
Posílám kladné hodnocení na paní Jitku Dobrovolnou za vstřícný a pozitivní přístup a za dotažení všech náležitostí ke zdárnému konci.
Milan a Jitka Blažejovi 25. 5. 2018
Byli jsme spokojeni s profesionálním přístupem, respektováním našich požadavků a také způsobem prezentace. Jitka a Milan Blažejovi
Patrik Freith 24. 5. 2018
S přístupem pana Opravila jsme byli velmi spokojeni. Vše proběhlo bez problémů a rychle.
Jana Vostrčilová 18. 5. 2018
S profesionálním a příjemným přístupem paní bakalářky Romportlové jsem velice spokojena, již několikrát mi pomohla najít bezproblémová nájemce a nastavit optimálně podmínky nájemní smlouvy tak, aby byla výhodná pro obě strany. Její přístup bych nejlépe vyjádřila slovy "stará se jako o vlastní".
Markéta Vlachová 17. 5. 2018
Po zkušenostech s paní Hrdličkovou budu příště raději hledat pronájem bez realitky. Myslela jsem si, že za nemalou provizi 12 tis. dostanu alespoň této částce odpovídající služby, ale bohužel jsem z celého jednání takový pocit neměla. Paní Hrdličková mi poslala svoji zprostředkovatelskou smlouvu, ve které byly nějaké chyby. Na Ty jsem ji upozornila, ale při podpisu smlouvy jsem zjistila, že má pro mě připravenou starou verzi s chybami a novou, mnou schválenou verzi, nemohla najít. Naštěstí jsem ji měla s sebou. Při komunikaci ohledně nájemní smlouvy mě odkázala přímo na právníka Bravisu a vlastně se tím vůbec nehodlala zabývat. Alespoň ten naštěstí působil jako profesionál a vše jsme vyřešili.
Pavel Vystrčil 11. 5. 2018
Na doporučení jsem se obrátil na realitní kancelář Bravis. Byl jsem mile překvapen profesionálním chováním a přístupem. Vřele doporučuji svěřit svůj pronájem/prodej do rukou zaměstnanců této realitní kanceláře.
René Sehnal 3. 5. 2018
Rád bych poděkoval paní Dočkalové za profesionální přístup při realizaci pronájmu mého bytu. Jsem spokojený ve všech směrech . Naše komunikace byla rychlá , efektivní a veškeré jednání bylo velmi vstřícné a příjemné. Po celou dobu spolupráce jsem byl spokojený. Pokud budu v budoucnu potřebovat, rád se na paní Dočkalovou opět obrátím.
Přidat referenci