Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Kateřina Hájková 17. 4. 2018
Pani Böhmova byla pri prodeji bytu profesionalni, rychla a spolehliva. Snazila se ze vsech sil vyjit obema stranam vstric k oboustranne spokojenosti a ja ji timto dekuji za jeji cas a nasazeni!!! Doporucuji! :-)
Mirka Bazinková 13. 4. 2018
Paní Tesařová byla vždy příjemná, ochotná a vyhověla všem požadavkům a proto bych ji touto cestou chtěla poděkovat. Můžu ji všem vřele doporučit.
Michal Rundstuk 10. 4. 2018
Touto cestou bych chtěl moc poděkovat paní Ivě Tesařové.Měl jsem při svém hledání podnájmu možnost sejít se s více realitními makléři.Všichni vystupovali velice profesionálně,ale tak nějak neosobně,studeně.Myslel jsem,že to je v pořádku,že to tak má být.Že to tak být nemá jsem zjistil,až když jsem poznal velice milou a sympatickou paní Ivu Tesařovou.Její úžasný přístup,ochota ve všem pomoci a poradit.A to všechno vždy s ůsměvem a porozuměním.Ještě jednou vám paní Ivo moc děkuji.
Jakub Černý 10. 4. 2018
Pan Opravil byl velmi vstřícný a v průběhu vyřizování pronájmu bytu se snažil dojednat veškeré naše požadavky s pronajímateli. Oceňujeme především přátelský přístup, rychlé jednání a flexibilitu.
Radka Laubová 9. 4. 2018
Paní Böhmová je skvělá makléřka, která samostatně a s dostatečným předstihem provádí servis již pronajatých prostor v podobě zprostředkování prodloužení smluv, ověřování spokojenosti klienta s nabídkou případného řešení problémů. Nemám sebemenší výhrady, naprostá spokojenost. Děkuji:-)
Roman Hradecký 6. 4. 2018
S panem Opravilem byla skvělá spolupráce. Vždy okamžitě reagoval na jakékoliv požadavky z mé strany a snažil se mi vyjít vstříc.
Pavel. V 4. 4. 2018
Vstřícnost,rychlost,profesionalita-těším se na další spolupráci
Daniela zatloukalova 4. 4. 2018
Ma profesionalni pristup. Nadherne vyfotil byt,velmi se snazil. Komunikace byla vyborna. Jsem mu velmi vdecna. Vse co se tyce smlouvy bylo prrfektni.
Tomáš Karas 4. 4. 2018
Pronájem bytu proběhl v naprostém pořádku k naší spokojenosti. Můžeme jen doporučit a děkujeme panu Opravilovi za spolupráci.
Olga Okáčová 3. 4. 2018
Dobrý den,chtěla bych touto cestou poděkovat RK BRAVIS a to především p.Evě Romportlové,za její profesionální,velmi osobní přístup a milé a rychlé jednání.Díky ní máme byt vždy pronajatý,děkuji a moc doporučuji.
Přidat referenci