Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Zatloukal 23. 9. 2017
Na pí. Böhmovou jsem dostal referenci a musím potvrdit, že spolupráce s ní byla vždy na profesionální úrovni. Rychlost i vstřícnost v jakékoliv situaci, to se v dnešní době cení. Proto ji rád doporučím i já.
Hana Pospíšilová 19. 9. 2017
Děkuji za spolupráci paní Dobrovolné, je spolehlivá, obětavá, práci se věnuje i o víkendech :-).
Monika Kučerová 18. 9. 2017
Pohotové a profesionální jednání makléřky, interní koordinace ohledně generálního úklidu & příprava bytu na pronájem bez prodlevy, poradenství a pronájem bytu za tržní cenu. Děkuji a vážím si velice služeb makléřky. Těším se na další spolupráci. S agenturou Bravis spolupracuji ohledně pronájmu bytu a pravidelného úklidu již 5 let a jsem velmi spokojená.
Vladimíra Jirásková 14. 9. 2017
Letos jsem s paní Jitkou Dobrovolnou pronajala už čtyři byty. Je rychlá, vždy příjemná, praktická, profesionální, spolehlivá, myslí na všechny detaily. Na každé setkání a jednání s ní se upřímně těším.
Dagmar Vlková 12. 9. 2017
Oceňuji velmi vstřícný a profesionální přístup paní Romportlové a to nejen při pronajímání nemovitosti, ale i při řešení pozdějších změn v nájemním vztahu.
Aranka Korvasova 11. 9. 2017
Kontakt a doporuceni na pani Pachlovou jsem dostala od pratel, kteri s ni delsi dobu spolupracuji a jsou vic nez spokojeni. V minulosti jsem jiz byty prodavala, kupovala, najimala i pronajimala a o svych zkusenostech s nekterymi realitnimi kancelaremi a makleri bych mohla napsat knihu, ne prilis veselou. Pani Pachlova naprosto predcila veskera ma ocekavani ve vsech smerech. Profesionalita, rychlost, osobnostni uroven, spolehlivost, preciznost. Moc ji za vse dekuji a jiz se nebudu obracet na nikoho jineho, nez na ni. A.Korvasova
Matonohová 10. 9. 2017
Profesionální a vstřícné jednání, výborná spolupráce.
Poučová 7. 9. 2017
Děkuji paní Jitce Dobrovolné za milou spolupráci a profesionální přístup po všech stránkách.
Martin Kriak 4. 9. 2017
Jitka Dobrovolná odvedla velice dobře svoji práci, celý proces až do předání bytu dopadl bez problému. Vždy ochotně naslouchala a komunikovala, její služby velice rád doporučím ostatním!
Ján Jarabinec 30. 8. 2017
Spolupráca s Jitkou Dobrovolnou bola bezproblémova, som maximálne spokojný.
Přidat referenci