Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Leona Meeks 4. 7. 2017
Se spoluprácí s paní Župkovou jsem byla 100% spokojená, velmi profesionalní a příjemné jednání, v komunikaci jasná, stručná, výstižná. Vše vyřízeno k mojí plné spokojenosti a navíc byt pronajat do týdne. Kdykoliv s ní budu znovu ráda spolupracovat. Můžu jen doporučit.
Vladimíra Jirásková 4. 7. 2017
Děkuji paní Dobrovolné za výbornou práci při vyhledání nových nájemníků. Ráda s ní budu spolupracovat i nadále. Své byty pronajímám nyní jen s Bravis Reality.
Josef Šťastný 3. 7. 2017
Děkujeme za zajištění servisu spojeného s prodejem naší nemovitosti poskytnutého kanceláří Bravis Reality. Především děkujeme makléři Petrovi a právnímu zástupci Mgr. Poulovi za jejich proklientský přístup, který byl příjemným doplňkem komplexního servisu. Děkujeme Vám! manž. Štastní
Skulová 1. 7. 2017
Na paní Tesařovou se opakovaně obracím při hledání nových nájemníků a se vším jsem moc spokojená, děkuji moc :-). Učitě doporučuji všem, kteří váhají, na koho se obrátit a i příště budu kontaktovat právě paní Tesařovou.
Dagmar Vychodilová 30. 6. 2017
Byla jsem velice spokojená s aktivním, profesionálním a vstřícným přístupem paní Evy Romportlové. Agenturu a hlavně makléře mohu bez zaváhání doporučit.
Irena Beránková 29. 6. 2017
Paní Jitka Dobrovolná je velmi profesionální,milá a vstřícná.Byla jsem nadšena z toho,jakým způsobem se mnou neustále komunikovala a vše zařídila ke spokojenosti obou zůčastněných stran.RK Bravis vřele doporučuji.
Radovan U. 28. 6. 2017
S Bravisem spolupracuji řadu let a mohu říct,že je to opravdu seriozní společnost,po všech stránkách.V poslední době jsem jednal s paní Romportlovou.Je to příjemná,ochotná osoba,vše mi rychle vyřídila a i když se vyskytly problémy s neplatičem,poradila si s tím.Nové nájemníky jsem měl do týdne.Doporučuji.
Pavlína Mikysková 27. 6. 2017
Spolupráce s Radkou Sedlákovou byla velmi pozitivní, slečna byla velmi ochotná a nápomocná. Vše proběhlo bez komplikací. Mohu jen doporučit.
Michaela Miřacká 23. 6. 2017
Dobrý den paní Župková, chtěla jsem Vám poděkovat za příjemnou spolupráci a hlavně rychlé vyřízení nájmu a podpisu smluv. tak si představuji služby na úrovni-:) díky moc -- Míša Miřacká
Lucie B 20. 6. 2017
Děkuji paní Sedlákové za vstřícný přístup a spolupráci při hledání vhodného nájemníka do našeho bytu - vše proběhlo k naprosté spokojenosti, dle našich představ a požadavků. Mohu jen doporučit, při další příležitosti se na ni rádi opět obrátíme.
Přidat referenci