Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Petr Velešík 16. 5. 2017
Děkuji paní Evě za rychlou a proaktivní spolupráci s pronájmem bytů. Nabídka inzerátů je vždy velice rychle vložena na stránky vč. perfektní fotodokumentace. Těším se na další spolupráci. Velešík
Eva Sovadinova 15. 5. 2017
Velká spokojenost, příjemné a rychle jednání.
Valenta 15. 5. 2017
Byl jsem velmi spokojen s prací paní Župkové. Oceňuji zejména rychlý a vstřícný přístup. Příště se na ni opět rád obrátím.
Martin Urbánek 15. 5. 2017
Díky, především za dobrou náladu a příjemnou atmosféru. Osobně nemám moc rád nejrůznější jednání a schůzky, ale tentokrát jsem si celý průběh zprostředkování pronájmu, od prvního kontaktu až po podepsání smlouvy užil. Měl jsem dostatek času si vše prohlédnout, na vše se přeptat, rozmyslet se a nakonec se s radostí nastěhovat do bytu. Profesionální jednání bylo samozřejmostí, to ani nemusím zdůrazňovat. Mnohokrát díky Jitko a přeji vám ať se vám daří jenom lépe. Martin Urbánek
Roman Keznikl 13. 5. 2017
Profesionální přístup paní Dobrovolné, děkuji :-)
Jiří Taševský 11. 5. 2017
Děkuji paní Tesařové za její profesionální přístup při zprostředkování pronájmu. Je vždy velmi milá a ochotná řešit jakékoli situace. Prakticky jsem se nemusel o nic starat a paní Tesařová vše vyřešila a připravila k všeobecné spokojenosti. Paní Tesařovou a realitní kancelář BRAVIS REALITY mohu a budu doporučovat.
Mirek Slabý 4. 5. 2017
Spolupráce s Radkou byla velmi profesionální bez zbytečných formalit a doplňků,krátká a rychlá jak se říká "silný tah na branku".Klobouk dolů,všem doporučuji!!
Lucie B 2. 5. 2017
Děkujeme panu Urbanovi za výborně odvedenou práci při prodeji našeho bytu - vše bylo rychlé, profesionální, maximálně vyšel vstříc našim požadavkům a díky tomuto přístupu se nám podařilo celou záležitost zvládnout podle našich představ - jak cenových, tak termínových. Ještě jednou děkujeme za vstřícnost, můžeme jen doporučit.
David Peslar 29. 4. 2017
Nad míru spokojen se zařízením pronájmu, paní Dobrovolná je vstřícná, milá, a velmi proklientská. Moc děkuji za spolupráci.DP
Jiří Brzobohatý 27. 4. 2017
Děkujeme za rychlou a profesionální pomoc při hledání podnájemníka do našeho bytu v Mokré. Vaši firmu budeme doporučovat i našim známým, kteří budou mít stejný problém s nalezením nájemníků.
Přidat referenci