Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Martin Machava 20. 1. 2024
Asi som uz dospel do veku, kedy sa realitiek nestitim a ak chcete najst kvalitne byvanie v ktorom sa budete citit dobre, castokrat inu moznost ani nemate. Pri vybere byvania nemajte nizke naroky a myslite na to co vam to da. Chcete prist domov a citit sa tam dobre, lebo aj o tom je zivot a pekne byvanie v nom hra velku rolu :) Vyhodou ale je, ze za vas vybavia vsetko potrebne, vsetko vam vysvetlia cim vas odbremenia od administrativy, ktoru by ste inak museli riesti sami. Cely proces bol bezproblemovy, velmi dobra komunikacia a ludsky pristup. Bez vyhrad a vycitiek si spokojne uzivam nove byvanie a sluzby Pani Evy odporucam dalej :)
Ondřej Kocourek 11. 1. 2024
+ rychlý, profesionální přístup + zpracování smlouvy + dochvilnost
Yaroslav 10. 1. 2024
I was wonder work of Tomas , deal with Him was fast and productive , very recommend
Khin-Wee Chen 10. 1. 2024
I had trouble with my previous landlord and had to urgently seek new accommodations. Katka was a fantastic help. She was warm, friendly and professional. She arranged for a fruitful meeting with the landlord, facilitated the negotiation of some finer details in the contract and basically showed herself to be very supportive throughout the process. During the handover, she was super prepared: when we needed a special key to open the electric meter door, she whipped out a tool that did the trick. She even provided us with plastic shoe covers so that we do not dirty the floor of the apartment we were viewing. Her photographic documentation the condition of the apartment and everything was archived speedily online. She also assisted me in arranging for the transfer of energy contract and home insurance too. In contrast to my previous bad experience, Katka was amazing. I felt supported and safe in her hands.
Alexandra Tošić 25. 12. 2023
Naša skúsenosť bola veľmi pozitívna. Stretli sme sa s ochotou vyjsť v ústrety, nájsť kompromis, sprostredkovať naše želania. Jednanie od začiatku hľadania bytu až po podpis zmluvy bolo priamočiare, transparentné, férové. Môžme len odporučiť.
Hubert Krochmalný 24. 12. 2023
S paní Tesařovou jsme byli nadmíru spokojeni při naší koupi domu v Rajhradicích u Brna! Má velmi proklientský přístup a velmi jí záleží na spokojenosti všech stran. Přejeme jí i mnoho dalších vydařených prodejů a všem doporučujeme! Krochmalní
Tadeáš Stehlík 20. 12. 2023
Paní Tesařová byla hodná, profesionální a obětavá ve všech ohledech. Vše co jsme potřebovali vědět tak podrobně vysvětlila a spolupráce s ni byla rychlá a příjemná.
Veronika Hofbauerova 13. 12. 2023
Velmi nás překvapil vstřícný a milý přístup paní makléřky. Naprostá profesionalita - co se řeklo,to platilo a taky velká trpělivost z její strany než vše vyřídíme. Mohu opravdu jen doporučit a příště se obrátíme přímo na ni.děkujeme.
Hanna Buchko 16. 11. 2023
Jsme velmi vděční za pomoc při rychlém řešení naší bytové otázky. Kvalifikovaný realitní makléř, vstřícný, vše srozumitelně vysvětlil. Jsme velmi rádi, že můžeme spolupracovat s takovým makléřem.
Vojtěch Svoboda 16. 11. 2023
Vše bylo super. Moc děkuji za vaše služby. Rychlé, snadné, moc příjemná komunikace. Můžu jen doporučit.
Přidat referenci