Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Kateřina Šardická 12. 4. 2020
Paní Matoušková byla vstřícná, milá a zajistila hladký průběh předání bytu i v těžké době nouzového stavu. Reagovala na moje obavy spojené s padnemií a odpovídala na moje zprávy i mimo pracovní dobu. Za nasazení a ochotu vyjít vstříc jí moc děkuju!
Romana Varvařovská 11. 4. 2020
S realitní kanceláří BRAVIS jsem měla možnost řešit pronájem bytu v Brně. Konkrétně s paní Matouškovou. Se službami realitní kanceláře i prací paní makléřky jsem byla velice spokojena. Prohlídku bytu jsme uskutečnili v podstatě ihned poté, co jsem paní Matouškovou kontaktovala. Poté jsme společně vyřešili veškeré právní úkony. Paní Matoušková je velice milá i ochotna. Za sebe tedy mohu říci, ze bych realitní služby využila znovu .. a rada ! :)
Pavel Pšeja 9. 4. 2020
Paní Tesařová byla velmi milá, ochotná a profesionální, všem detailům se věnovala s příkladnou péčí. Bylo pro mne potěšením s ní spolupracovat při hledání nového bytu.
Renata Sobociková 8. 4. 2020
Dekuji za skvelou praci pani maklerky. Byla velmi ochotna, vstricna a profesionalni.
Renata Sobociková 8. 4. 2020
Dekuji za skvelou praci pani maklerky. Byla velmi ochotna, vstricna a profesionalni.
Ervin Muresan 31. 3. 2020
Dear Bravis Team, I just received the keys for my new apartment, and I can say that Jitka showed a high level of professionalism all along, and because of that, she made the process as easy as it can be for me. The information that I received was concise, with replies to my e-mail in minutes. Also, great assistance, which, especially for a foreigner that doesn’t speak czech, is always greatly appreciated. The meetings were informative, and always on time. To conclude, I would like to thank Jitka and the team from Bravis for providing me a great place to continue my stay in Brno. It is good to know that in case I need help, I can count on such a great team like this, and I will gladly recommend Jitka to anyone looking for an apartment in Brno! Have a great day! Kind regards, Ervin Muresan
Petra Růžičková 31. 3. 2020
Paní Dobrovolné moc děkujeme za rychlé a profesionální jednání při hledání pronájmu. Komunikace byla naprosto perfektní, paní Dobrovolná vždy byla velice příjemná, vstřícná a usměvavá, veškeré naše dotazy a požadavky vždy vyřídila naprosto bez problému. Mohu jedině doporučit.
Anton Vojtkulák 13. 3. 2020
Velice příjemný a profesionální přístup, ve stupnici 1-10, hodnotím 10, děkuji za Vaše služby, budu doporučovat s pozdravem Anton Vojtkulák
Michal Skopal 11. 3. 2020
Touto referencí bych chtěl poděkovat slečně Musálkové za rychlé a bezproblémové zprostředkování pronájmu bytu. Jsem SPOKOJENÝ KLIENT 🤗
Kateřina Voglová 11. 3. 2020
Ráda bych touto cestou poděkovala paní Ing. Elišce Nezvalové za milý, ochotný a velmi příjemný a profesionální přístup. Díky tomu všechno proběhlo v nejlepším pořádku a určitě ji mohu doporučit.
Přidat referenci