Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Romana Žydelová 29. 8. 2019
Spolupráce byla velice příjemná, paní Musálková byla vždy vstřícná, obzvláště oceňuji její pomoc při stěhování ze zahraničí, kdy vše proběhlo hladce a k mé velké spokojenosti.
Ondrej Smatana 28. 8. 2019
Spolupráca s pani Nezvalovou bola príjemná a úplne bez problémov. Vždy si našla čas odpovedať na prípadné otázky. Určite by som ju odporučil ďalším záujemcom. Bola to moja prvá skúsenosť s realitkou, ale bol som veľmi príjemne prekvapený.
Adam Evans 23. 8. 2019
Jitka was very quick to reply to emails and quickly arranged for the viewing of the apartment and for the contract to be completed. I appreciate all of the help with securing an apartment in Brno.
Petr Klimeš 16. 8. 2019
Milá, ochotná, skutečný profesionál... To jsou slova, která nejlépe vystihují paní Tesařovou. Po všech strastech, které jsem musel absolvovat během hledání nového bydlení jsem narazil na člověka, se kterým vše probíhalo hladce a na úrovni. Paní Tesařová se velkou měrou podílela na celkovém dojmu a mém výsledném rozhodnutí.
Roman Minařík 13. 8. 2019
Spolupráce vynikající doporučuji ji jako skvělého makléře který své práci rozumí a dělá ji profesionálně.
Burešová 2. 8. 2019
Jsme spokojeni. Paní Bc. Jitku Dobrovolnou doporučuji.
Mudr. Jana Bobková 30. 7. 2019
Perfektní služby, obrovská ochota, lidský přístup. Vždy budu své nemovitosti pronajímat přes Bravis a hlavně u paní Matouškové. Děkuji!
Marcela Kremličkova 30. 7. 2019
Díky rychlému jednání Ivy Tesařové jsem byla schopna uzavřít smlouvu během několika dní a nastěhovat se do do krásného bytu v přírodě na dosah brněnské přehrady ke své naprosté spokojenosti.
Veronika Hrošíková 27. 7. 2019
Velmi ochotná, milá, všechno co jsme potřebovali, tak tomu vyhověla. Nemám ani jednu námitku.
Lenka Kolářová 26. 7. 2019
Komunikace s paní Jitkou byla rychlá, jasná a za každých okolností moc příjemná. Oceňuji lidský přístup a zároveň profesionalitu od prvního kontaktu až do konce.
Přidat referenci