Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Lenka Kolářová 26. 7. 2019
Komunikace s paní Jitkou byla rychlá, jasná a za každých okolností moc příjemná. Oceňuji lidský přístup a zároveň profesionalitu od prvního kontaktu až do konce.
Daniel Aleš Weiss 25. 7. 2019
Spolupráce s paní Nezvalovou byla příjemná a naprosto bez problému. Vše proběhlo bez komplikací a ve všem se nám snažila vyhovět. Musím říct, že to byla má nejlepší zkušenost s realitní makléřkou, jakou jsem zažil.
Daniel Pindur 25. 7. 2019
Chtěl bych tímto velice poděkovat paní Dobrovolné, která nám velmi pomohla při výběru a zprostředkování bytu. Komunikace s ní byla vždy příjemná a jednoduchá. Určitě bych ji doporučil jako realitního makléře komukoliv shánějící pronájem či nemovitost v Brně.
Michaela Fioleková 24. 7. 2019
Pani Dobrovolnú prosím zas a znova! Dlho som nestretla pozitívnejšie naladeného človeka u ktorého je viac než jasné, že ho baví to čo robí. Komunikácia nemohla byť viac príjemná, promptná a transparentná, kúpa bytu a celý zložitý proces kolem sa neobíde bez stresu a práve pani Dobrovolná bola, dovolím si povedať, hlavným dôvodom vďaka ktorému sme to zvládli rýchlo, pohodlne a s úsmevom. Ďakujeme za všetko! M+H
Tomáš Kazda 17. 7. 2019
S paní Tesařovou byla po celou dobu realizace koupě nemovitosti výborná spolupráce, doporučuji ji jako skvělého makléře, který své práci rozumí a dělá ji profesionálně.
Martina Trnková 17. 7. 2019
Strašně bych chtěla poděkovat paní Jitce za její vstřícný přístup. Díky jejímu empatickému a citlivému přístupu se i náročný úkol hledání podnájmu v Brně může stát daleko méně stresujícím. Díky jejím obchodním schopnostem je schopna vyjednat pro pronájemce\pronajímatele podmínky vyhovující oboum stranám. Je to opravdu člověk na svém místě, kterého práce baví a naplňuje a to se také jen tak nevidí. Určitě všem doporučuji.
Vojtěch Škorpík 14. 7. 2019
S paní Matouškovou jsem byl velice spokojen. Jistě Vaše služby využiji i v budoucnosti
Barbora Staňková 10. 7. 2019
S paní Evou Romportlovou jsme byli naprosto spokojeni. Profesionální přístup, ochota řešit všechny naše požadavky, bezproblémová a rychlá komunikace.
Manuel Elvir 10. 7. 2019
Paní Ing. Eliška Nezvalová s námi po celou dobu vyřizování záležitostí kolem bydlení byla v pravidelném kontaktu. Její přístup byl velmi přátelský, profesionální a její jednání bylo rychlé. Byt nám byl předán ve stavu způsobilém k užívání, s drobnými závadami, na jejichž odstraňování se začalo bezodkladně pracovat. I po našem nastěhování se zajímala o to, jak se nám bydlí, a nabídla nám možnost se na ni obrátit, kdyby bylo ještě něco potřeba.
Miroslav Havlicek 9. 7. 2019
S pi.Matouskovou spolupracuji jiz nekolik let a neznam lepsi a vykonejsi maklerku nez je pi.Matouskova.Nadale s ni pocitam.
Přidat referenci