Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Michaela Halačková 25. 6. 2019
Chtěla bych mockrát poděkovat za sebe i celou svoji rodinu p. Tesařové za milé, přátelské chování a profesionální jednání. Byli jsme s ní moc moc spokojeni a přejeme ji hodně úspěchů v práci...odvádí ji perfektně.
Dirk van der Wal 15. 6. 2019
Very professional support from Bravis and Zuzana Zupkova. Excellent English language skills, both written and spoken. Highly recommended for expats looking for accommodation in Brno.
Klara Macharova 14. 6. 2019
Vynikající, spolehlivá, velice ochotna! Naprosto doporučuji a příště se opět určitě zase obrátím na slečnu / paní Dobrovolnou.
Pavel Staněk 13. 6. 2019
Spolupráce s paní Páchlovou byla výborná.Vše proběhlo rychle, profesionálně a přátelsky.Mohu doporučit.
Bronislav Mráz 12. 6. 2019
Vše proběhlo velmi rychle, mohu doporučit. Děkuji B.Mráz
Radek Mišo 8. 6. 2019
Super domluva spolehlivost jednání na úrovni tak jak to má být. Paní Tesařová je velmi špičková makleřka a přeji hodně úspěchů.
Stanley Schram 6. 6. 2019
Pani Zuzana Zupkova provedla vyjimecne dobrou sluzby pri pomoci si rentovat apartment. V dobe, kdy jsem nasel apartment tak jsem zil v Kalifornii. Pani Zuzana zprostredkovala a organizaovala setkani via Skype s pronajimateli. Pote co pronajimatele udelali rozhodnuti okamzite pripravila najemni smlouvu se vsemi podminkami a kdyz jsem priletel do Evropy a prijel do Brna, tak jsem jel primo do sveho noveho apatment v Brne. Byla velmi profesionalni a take jednala rychle pri vyrizovani vsech potrebnych zalezitosti spojenych s apartment renting.
Eliška Motyčková 6. 6. 2019
Paní Jitka Dobrovolná byla neskutečně milá a ochotná, byla schopná se mnou domluvit prohlídku na poslední chvíli. Velmi si vážím toho, že se za nás přimluvila a byt jsme získali k pronájmu. Byla to radost s ní jednat a určitě tuto RK doporučíme svým známým.
Bc. Karolína Gálová 3. 6. 2019
Slečna Nezvalová odvedla výbornou práci. Po celou dobu byla milá a vstřícná a i po podepsání smlouvy se dále zajímala jestli je vše v pořádku a nepotřebujeme pomoct.
Magdalena Kokejlová 29. 5. 2019
Sympatická a spolehlivá. Rychlé a přímé jednání. Děkuji.
Přidat referenci