Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Milan Vágner 19. 3. 2019
Velké zklamání s přístupem paní Pachlové. Domluvili jsme se na termínu prohlídky bytu, v případě rezervace se nám měla paní Pachlová ozvat. To se nestalo. Museli jsme si platnost prohlídky ověřit jen pár hodin před prohlídkou. Samozřejmě už byl byt zarezervovaný a složená kauce.
Jakub Ruprecht 13. 3. 2019
Paní Tesařovou můžu každému jedině doporučit. Velice milá, ochotná a příjemná paní. Jednání s ní bylo vždy věcné a přínosné. Vždy jsem měl do posledního puntíku přehled o tom, co se děje nebo se dít bude, vždy jsme se bez jediného problému dohodli.
Petr Olšanský 13. 3. 2019
Velká spokojenost s přístupem paní makléřky. Vše proběhlo k mé velké spokojenosti.
Michal Tesař 6. 3. 2019
S partnerem jsme hledali narychlo bydlení a když máte ještě čtyřnohého miláčka je to mnohem těžší, ale paní Dobrovolná zareagovala ochotně na naši poptávku a ještě tentýž den pro nás našla odpovídající bydlení našim požadavkům. Příjemné vystupování, seriozní jednání, milá, sympatická ochotná a tolerantní. Byt se mi zamlouval hned při prohlídce. Za necelý týden už jsme bydleli. Opravdu ještě jednou s partnerem DĚKUJEME, že jste nám vyhověla, děkujeme ještě jednou za víno, které jsme od vás dostali a přejeme mnoho dalších úspěchů do budoucna
Iveta Žákovská 4. 3. 2019
Paní Dobrovolná je velmi příjemná, ochotná, ráda vyjde vstříc vašim požadavkům. Spolupráci s ní doporučujeme.
Bohumila Novotná 1. 3. 2019
Děkuji za bezvadné provedení celým procesem pronájmu, jsem velmi velmi spokojená a na BRAVIS se v budoucnu opět ráda obrátím.
Bohumila Novotná 1. 3. 2019
Děkuji za bezvadné provedení celým procesem pronájmu, jsem velmi velmi spokojená a na BRAVIS se v budoucnu opět ráda obrátím.
Petra Křížová 1. 3. 2019
Paní Dobrovolné moc děkujeme za ochotu, profesionální a milý přístup. Byli jsme moc spokojení. Určitě budeme vaši RK doporučovat. :-)
Petr Dundálek 1. 3. 2019
Děkuji paní Nezvalové za velmi milou spolupráci a profesionální přístup, všem doporučuji!
Vojtěch Hanzlík 26. 2. 2019
Se službami pana Opravila jsme byli velmi spokojeni. Jednání bylo vždy vstřícné a profesionální, domluva rychlá a efektivní. Děkujeme a doporučujeme.
Přidat referenci