Specialist for rent
of apartments in Brno
Menu
Sold This property is not available any more, but we will be happy to propose you a similar one.
To this date we have in our offer 321 properties for sale or for rent.
Current offer RD
If you are interested in a similar property?

Call us at +420 778 544 778 or write to michaela@bravis.cz (Ing. Michaela Čermáková).

Sale, Houses Family, 0 m2 -

Sadová, Pohořelice
  • RD
  • 200 m2
  • Terrace
Latest review of Michaela Michaela is a nice person and from the first moment she provides you with all details and information that you need to make the decision to rent an apartment. Since the first visit to the flat, the process until the sign of the lease contract was very quick and satisfactory. I would recommend this broker to my friends. Good work!

Information

  • Address:Sadová, Pohořelice
  • Total area:200 m2
  • Sort of real property:RD
  • Furniture:Ano
  • Structure:Cihlová
  • PENB:C

Facilities

Kitchen unit Cooker Dishwasher Shower bath Bathtub Terrace
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji moderní rodinný dům o dispozici 4+kk, s garáží, bazénem s tepelným čerpadlem nacházející se v klidné části města Pohořelice, v docházkové vzdálenosti od náměstí.
Dům s krásnou udržovanou zahradou (435m2), zastřešeným bazénem s tepelným čerpadlem, krytým posezením s krbem nabízí relaxaci pro celou rodinu. Lokalita domu je ideální pro rodinné bydlení v přírodě, ale přitom v těsné blízkosti veškeré občanské vybavenosti.

Dům je dispozičně řešen jako 4+kk, byl kolaudován v roce 2014.
Celková plocha pozemku je 538 m2, zastavěná plocha 103 m2.
Vchod domu je chráněn zádveřím, z kterého vstoupíte do haly (7,3 m2) a dále do obývací části. Pohodlný vstup do domu je také z garáže, z které vstoupíte do zádveří.
Dominantou domu je prostorný obývací pokoj (38,7 m2) s jídelnou a kuchyňským koutem. Vestavěná prostorná kuchyň na míru od firmy Sýkora s velkým úložným a odkládacím prostorem je zařízena sklokeramickou deskou a troubou (AEG), vestavěnou lednicí s mrazákem (Electrolux) a myčkou na nádobí (Bosch).
Součástí kuchyňského koutu je praktická komora (3,1 m2), která nabízí další úložné prostory.
U schodiště v přízemí domu se nachází také koupelna (6 m2) s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou.
V přízemí u schodiště je také praktická šatna (3,4 m2).

Schodištěm z chodby se dostaneme do prvního patra, které nabízí tři prostorné světlé pokoje (21,9 m2, 21,1 m2 a 16 m2). V patře domu je rovněž nadstandardní koupelna (12,6 m2), která je vybavena dvojumyvadlem, skřínkami s úložným prostorem, vanou, pračkou a sušičkou (Samsung). Samostatná toaleta s umyvadlem je přístupná z haly.

Stavba byla provedena z moderního stavebního materiálů (Velox) s betonovými pásy, které jsou zárukou kvalitního bydlení s nízkými náklady na energie.
Okna jsou pětikomorová s izolačními trojskly. Dřevěný krov je pokrytý střešní krytinou Bramac se systémem Chytrá izolace.

K vytápění a ohřevu vody slouží teplovodní turbokotel se zásobníkem. Vytápění je ústřední, podlahové topení je vedeno v koupelnách a přízemí.

Rychle se rozvíjející se město Pohořelice se nachází 25 km jižně od Brna na rychlostní komunikaci Brno - Vídeň, rychlá dostupnost po dálnici. Město nabízí plnou občanskou vybavenost. Je zde mateřská a základní škola, středisko volného času, sportovní hala. Obchody, restaurace, zdravotní středisko jsou v docházkové vzdálenosti od domu.
Rovinatý terén nabízí možnost pěších i cyklovýletů do širokého okolí. Pohořelicemi prochází Brněnská vinařská stezka, která napojuje moravskou metropoli na další dílčí trasy Moravských vinařských stezek.
Město je zahrnuto do integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje.

Prohlídky možné po domluvě s níže uvedeným makléřem.
Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a daňový servis (znalecké posudky, PENB) je u nás samozřejmostí.
Video tour of the property Mode

We offer you video tours of apartments

Feeling uneasy or worried about viewing a property in these days?
We will be happy to provide you with a video tour, where we will show and describe everything to you online.

Contact our brokers

photo from video tour photo from video tour

Similar property