Specialist for rent
of apartments in Brno
Menu
Sold This property is not available any more, but we will be happy to propose you a similar one.
To this date we have in our offer 317 properties for sale or for rent.
Current offer RD
If you are interested in a similar property?

Call us at +420 777 749 499 or write to tesarova@bravis.cz (Iva Tesařová).

Sale, Houses Family, 0 m2 - Brno - Žebětín

Ostrovačická, Brno - Žebětín
  • RD
  • 360 m2
Latest review of Iva Thanks to Mrs. Tesarova I managed to find and rent a new flat for no time! Her patience, organizational skills, tactfulness and willing to help are exceptional! Bravis agency should be proud with a broker like her!

Information

  • Address:Ostrovačická, Brno - Žebětín
  • Total area:360 m2
  • Sort of real property:RD
  • Furniture:Not or partially
  • Structure:Cihlová
  • PENB:G

Facilities

Kitchen unit Cooker Bathtub
Hledáte nové pěkné bydlení? Nabízíme Vám vícegenerační dům v žádané lokalitě Brno - Žebětín, v těsné blízkosti lesa a přírody na ulici Ostrovačická.
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dvougenerační dům pro ty z vás, kteří hledají pohodlné a příjemné bydlení s dobrým spojením do centra Brna (výborné napojení na D1).
Brno – Žebětín je městská část na západním okraji statutárního města Brna. Je tvořena městskou čtvrtí Žebětín, původně samostatnou obcí, která byla k Brnu připojena v roce 1971. V místě je veškerá občanská vybavenost, jen 5 minut chůze od domu je nová moderní základní škola, školka, knihovna. Najdete zde dětská hřiště, hotelový komplex Žebětínský dvůr s velkou možností sportovního vyžití pro celou rodinu, vyhlášený rodinný pivovar U Richarda s výbornou kuchyní, prodejnu potravin, lékaře, lékárnu, vyhlášené kadeřnictví, apod. Tato městská část je vyhlášená jako ideální bydlení pro rodiny s dětmi.

Jedná se o samostatně stojící podsklepený dům se 2 bytovými jednotkami 3+1, se zahradou a 3 park. stání na pozemku, s garáží.
Dům byl kolaudovaný v roce 1981, po celou dobu byl průběžně udržovaný a upravovaný. Dům je ihned obyvatelný, nicméně modernizace a případná rekonstrukce by byla vhodná.
ZP 120 m2, zahrada 639 m2, CP pozemku 759 m2.
Zahrada u domu je částečně okrasná, částečně užitková.

Dům je zděný z lehčených děrovaných cihel v kombinaci s plnou pálenou cihlou. Střecha – plochá s izolací, krytina pozinkovaný plech (pravidelně každé cca 4 roky je prováděný izolační ochranný nátěr). Klempířské konstrukce - pozinkovaný plech. Vnitřní omítky - vápenné štukové, fasádní břízolit. Schodiště v domě - betonové opatřené PVC. Okna – dřevěná, původní. V některých oknech jsou sítě proti hmyzu.
Každý byt má svoji koupelnu s vanou a dostatečným prostorem pro pračku. Vytápění je řešené plynovým kotlem ARISTON (stáří cca 3 roky), s litinovými radiátory. Ohřev teplé vody – elektrický bojler se zásobníkem na vodu (120l),
Podlahy – beton + PVC (chodba a spol. prostory domu), dřevěné parkety (obytné místnosti bytů) dlažba (koupelny a haly bytů). Internet zavedený – místní síť Žabnet.
Dům je napojený na všechny IS.
Na zahradě najdete i studnu s užitkovou vodou.

Dispozice domu:
1.NP – vstup do domu se zádveřím, schodišťový prostor, kuchyně, hala s jídelnou, obývací pokoj, pokoj, koupelna, toaleta,
2.NP – schodišťový prostor, kuchyně, hala s jídelnou, obývací pokoj, pokoj, koupelna, toaleta,
1.PP - sklepní prostory, garáž.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií.
Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a daňový servis (znalecké posudky, PENB) je u nás samozřejmostí.
K dispozici dohodou.
Pro další informace a žádost o prohlídku kontaktujte níže uvedeného makléře. Doporučujeme.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
Video tour of the property Mode

We offer you video tours of apartments

Feeling uneasy or worried about viewing a property in these days?
We will be happy to provide you with a video tour, where we will show and describe everything to you online.

Contact our brokers

photo from video tour photo from video tour

Similar property