Specialist for rent
of apartments in Brno
Menu
back to real estate listing

Sale, Houses Hut, 0 m2 -

Svratouch
  • Flat 2+kk
  • 57 m2
4 114 000 CZK Contact broker
Latest review of Michaela Michaela is a nice person and from the first moment she provides you with all details and information that you need to make the decision to rent an apartment. Since the first visit to the flat, the process until the sign of the lease contract was very quick and satisfactory. I would recommend this broker to my friends. Good work!

Information

  • Address:Svratouch
  • Total area:57 m2
  • Sort of real property:Flat 2+kk
  • Structure:Cihlová
  • Floor:1. floor
  • PENB:C
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej rekreačních apartmánů v obci Svratouch, která se nachází v srdci Vysočiny a nabízí oázu klidu a čisté přírody v Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, v dostupné a pohodlné vzdálenosti od Brna. Apartmány se nacházejí za obcí, uprostřed lesa, s krásným výhledem do neporušené přírody.

Všechny apartmány jsou zkolaudované.

Po podpisu SoSBK a klientském výběru výběru dekoru podlah, dveří a zařizovacích předmětů do koupleny, jsou apartmány do šesti týdnů připraveny k užívání.

V ceně každé jednotky je jedno přiřazené parkovací stání v areálu.


Obec Svratouch leží v nejvyšší položené části Českomoravské vrchoviny ve Žďárských vrších, 25 km severně od Žďáru nad Sázavou a 12 km jihovýchodně od Hlinska.
Svratouch nabízí možnost celoroční rekreace pro celou rodinu. Okolí nabízí skvělé podmínky k turistice, cykloturistice, koupání v rybnících i k odpočinku a možnosti sběru lesních plodů v okolních lesích. Možnost využití tenisových kurtů a posilovny v Hlinsku či golfového hřiště.
V zimě se nabízí využití upravených běžeckých stop či sjezdové lyžování např. v Novém městě na Moravě.

Kompletní rekonstrukcí dřívějšího penzionu vzniká v domě celkem osmnáct apartmánů s velkým světlým obytným prostorem, kuchyní a koupelnou.

Nabízený apartmán A08 s dipozicí 2+kk se nachází v 2.NP a disponuje celkovou plochou 56,7 m2. Promyšlená dispozice počítá s využitím pro 2- 6 osob .
Všechny apartmány mají k dispozici uzamykatelnou kolárnu a lyžárnu v budově.
Součástí kupní ceny přízemních apartmánu je rovněž převod pozemku, který k jednotce přiléhá. Ke každé jednotce je přiřazeno parkovací stání přímo v areálu.

Všechny apartmány i domky spadají do energetické třídy C.

Přestože se Svratouch s populací 900 obyvatel řadí mezi menší obce, disponuje dobrou občanskou vybaveností. Najdete zde samoobsluhu, restauraci, ale i muzeum historických motocyklů nebo autoservis. Bankomat, čerpací stanici, golfové hřiště a další vybavenost pak obstará jen dva kilometry vzdálená obec Svratka.

Další informace k projektu v RK u uvedeného makléře.
Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB) je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Video tour of the property Mode

We offer you video tours of apartments

Feeling uneasy or worried about viewing a property in these days?
We will be happy to provide you with a video tour, where we will show and describe everything to you online.

Contact our brokers

photo from video tour photo from video tour

Similar property