Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
zpět na výpis nemovitostí

Pronájem kanceláře, plně vybavený kancelářský celek, parkování, Brno - střed, ul. Příkop, budova IBC

Příkop, Brno - Zábrdovice
  • Komerční objekty - Kancelář
  • 13 m2
  • Výtah
13 900 Kč/měsíc + depozit + provize RK Kontaktovat makléře
Poslední hodnocení Michaely Spolupráca s pani Čermákovou bola bezproblémová, vždy ochotne poradila a oceňujem aj časovú flexibilitu a rýchle odpovede.

Informace

  • Adresa:Příkop, Brno - Zábrdovice
  • Plocha:13 m2
  • Typ:Komerční objekty - Kancelář
  • Konstrukce:Smíšená
  • Počet podlaží:3. patro
  • Výtah:ano
  • PENB:C

Vybavenost

Výtah
V zastoupení majitele nabízíme plně vybavené luxusní kanceláře s možností několika garážových stání v budově IBC na ulici Příkop 4.
Pronájem kanceláře, plně vybavený kancelářský celek, parkování, Brno - střed, ul. Příkop, budova IBC.
Kanceláře se nachází ve čtvrtém patře budovy s výtahem a jsou vhodné pro pohodlnou práci minimálně 4– 6 osob.
Dvě oddělené, samostatně uzamykatelné kanceláře se nachází v prostoru se samostatnou recepcí s přijímacím prostorem vybaveným stolkem a koženou sedačkou, velkou zasedací místností, vlastní kuchyňkou, odpočinkovou místností vybavenou sportovním nářadím (k protažení a neformální diskusi mezi kolegy), toaletami a sprchou.

Tento prostor má celkem 220 m2. Jednotlivé nabízené kanceláře mají cca 9m2 a 13m2 + společné prostory (zasedačka, recepce, kuchyňka, odpočinková místnost atd.) celkem cca 110 m2, jsou plně vybaveny kancelářským nábytkem (stoly, židle, skříně atd.), jednotlivě klimatizované, osazené vzduchotechnikou. Okna jsou osazena žaluziemi a také designovými roletami.
K využívání ke kancelářím je nabízena sdílená prostorná zasedací místnost, která je vhodná až pro 16 lidí. Zasedací místnost je vybavena velkým monitorem pro prezentaci přes WIFI nebo kabelové připojení z notebooků a vším co do zasedačky patří včetně variabilního nábytku pro možnost variant velký zasedací stůl nebo přednášková místnost. Možnost pořádání školení a prezentací činnosti firmy. Kuchyňka je vybavena lednicí, myčkou, kávovarem atd.
Cena za jednotlivé kanceláře vč. využívání společných prostor a služeb: kancelář 13m2: 13 900,-Kč měsíčně vč. služeb, kancelář 8 m2 - 8 980,-Kč vč. služeb. Kanceláře jsou orientovány: jedna do ulice Příkop a jedna do vnitrobloku.
Celý prostor je koncipován v moderním a designovém stylu a působí velmi příjemným dojmem.
Přístup do budovy je bezbariérový a možný 24/7. K dispozici jsou tři výtahy. Bezproblémové parkovaní ve dvorním traktu. V budově IBC je stálá recepční služba, samozřejmostí je bezpečnostní služba 24/7.
Budova IBC je vybavena kamerovým bezpečnostním systém, vstup na patro je možný jen pomocí
systému elektronických karet.
Přímo v budově IBC naleznete pobočku pošty, bankomat, notáře, advokáty, copy centrum, výrobu vizitek a ostatních prezenčních předmětů, lékárnu, potraviny, restaurace a mnoho dalších služeb, což Vám a vašim zaměstnancům šetří čas pro vlastní práci. Přes lávku nad ulicí Koliště se dostanete do samého centra
Brna za pár minut. Zastávka tramvaje na ulici Milady Horákové je 1 min chůze od vchodu do budovy, linky autobusů a dopravní uzel Moravské náměstí a Česká jsou přes dvorní trakt do 5 min chůze, hlavní vlakové nádraží do 10-15 min pěšky, hlavní autobusové nádraží do 15-20 min pěšky.
Samotný prostor má vlastní elektronické zabezpečovací zařízení a jednotlivé kanceláře je možné kódovat samostatně.
V ceně nájmu je internetové připojení. Služby obsahují úklid společných prostor, služby vlastní recepce atd. Možnost až čtyřech parkovacích míst od pronajímatele prostor přímo v budově IBC v podzemních garážích, případně dalších míst od ostatních majitelů.
Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě s uvedeným makléřem.
Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu úklidovou službou.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na pronájem