Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Karel Šurý 4. 12. 2010
se sluzbami realitni kancelare BRAVIS jsem byl vekmi spokojen - provedli zakazku "na klic" s kompletnim pravnim servisem. VYBORNE.
RNDr. Kamila Štěpánková 14. 11. 2010
Při zajišťování pronájmu mého bytu jsem byla dost bezradná. Problém mi dělal i výběr realitky. Inzerát Bravis na první straně Reality grand, který navíc nabízel i poradenství v oboru ceny rozhodl. Na můj mail mi operativně odpověděla makléřka Hana Večeřová a přes pozdní dobu obratem vyřešila příjem mého požadavku. Při návštěvě kanceláře na Dvořákově ulici jsem poznala, že jsem Bravis volila správně. Vše bylo optimální. Perfektní prostředí, perfektní jednání, rychlý průběh, citlivý přístup. Již další den mne navštívila makléřka se zájemci. Průběh řídila vysoce profesionálně, vstřícně a pozorně ke spokojenosti oběou stran. Chtěla bych jí za to poděkovat.
Jaroslav Cervinka 6. 11. 2010
Profesionalni, vstricne a rychle jednani. Byli jsme spokojeni.
Hana Janská 5. 11. 2010
Jsem velice spokojená s pomocí vaší realitní kanceláře při zajištění nájemníků. Mgr. Linda Hansgutová mi velice pomohla, byla milá a ochotná. Vždy mi vyšla vstříc. Pokud budu někdy opět potřebovat pomoc realitní kanceláře, určitě se na vás obrátím.
Jan Cadil 5. 11. 2010
Sluzeb Bravis Reality jsem vyuzil k pronajmu meho bytu jiz podruhe a pokazde k me spokojenosti. Ocenuji profesionalitu s jakou pan Jiri Kusak zprostredkoval veskery kontakt mezi mnou a zajemci o pronajem, jelikoz momentalne ziji mimo Brno a jsem velmi pracovne vytizen ocenuji take, ze cely proces pronajmu vyzadoval z me strany jen 2 navstevy Brna (predstaveni bytu RK a podepsani smouvy). Vse ostatni pan Kusak zaridil. Urcite se na Bravis obratim znovu.
Martin Zigman 2. 11. 2010
Chci vyjádřit svou naprostou spokojenost s poskytnutými službami RK a s profesionálním přístupem a příjemným jednáním makléřky Mgr.Hansgutové. Okamžitá inzerce na internetu, hned následující den přivedeni podle požadavků vybráni zájemci a po oboustranném konečném rozhodnutí další den podepsána nájemní smlouva, k čemu bylo vše řádně připraveno. V případě potřeby se na tuto RK obrátím znovu.
Dagmar Dzubaková 30. 10. 2010
Ráda bych touto cestou poděkovala paní Večeřové. Jednaly jsme spolu zatím jen krátce, ale i přes to jsem byla překvapena její spolehlivostí a pružností. Navíc jsem se při rozhovoru s ní necítila jako laik ani trochu hloupě, když jsem jí kladla všemožné otázky typu co by bylo, kdyby... Přeji vám hodně takto pozitivně překvapených klientů !
Teodor a Daniela Grancharovi 26. 10. 2010
Děkuem moc za profesionální služby, které jsme od vás dostali. Každou otázku jsme měli, byla zodpovězena
důkladně a rychle. Většina obdivuhodně, se vám podařilo získat naši důvěru.

Chceme vám poděkovat za vaši podporu, když jsme nemohli být tam sami. Také chci poděkovat za
vaše přátelské chování a poctivost, v některých náročných situacích.

Jsme velmi potěšeni, že jste byli v naší realitní agent, a vy jste svou práci včas a bez problémů.
Přijměte prosím naši vděčnost a nejvyšší doporučení!
Lenka Matoušková 23. 10. 2010
Se službami společnosti Bravis jsme byli velice spokojení, konkrétně s p. Hansgutovou, která pro nás dokázala velmi rychle najít vhodné nájemce a zařídit veškeré formální a praktické záležitosti. Za její ochotné a flexibilní jednání děkujeme a s určitostí se těšíme na další spolupráci. Matouškovi.
Radoslava Nováková 20. 10. 2010
Vaše realitní kancelář pro mě zprostředkovala 2 zakázky - prodej i odkoupení bytu. Veškeré písemnosti s těmito transakcemi prováděla pí Tesařová. I přesto, že to bylo velmi složité a zamotané dovedla si vždy poradit a dokončila s úspěchem obě zakázky. Moc jí za to děkuji a přeji celé realitní kanceláři, aby měla jenom takové pracovníky jako je ona!

S díky Radoslava Nováková
Přidat referenci