Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Pavel Lebiš 15. 12. 2018
Paní Tesařová byla doporučena kamarádem,který byl při pronájmu nemovitostí maximálně spokojen,já byl po všech stránkách také.Vřele všem doporučuji a těším se na další spolupráci.
Helena Švábová 14. 12. 2018
Ráda bych tímto způsobem vyjádřila poděkování paní Tesařové, která je tou pravou osobou na svém místě. Její profesionalita, laskavost a ochota je opravdu v dnešní době velmi vzácná. Moc děkuji a těším se na dalši spolupráci.
Gabriela Hulíková 11. 12. 2018
Děkuji paní Ivane Matouškové za profesionální přístup a kvalitně odvedenou práci, byla jsem s ní velice spokojena.
Pavel Winkler 11. 12. 2018
S Pani Ivanou Matouskovou jsem byl velmi spokojen za sluzby ke koupe bytu a nasledne pronajmu bytu. Vse probehlo velmi rychle,profesionalne a seriozne. Kdykoliv budu neco potrebovat pres Reality tak se nejdrive obratim na realitni kancelar Bravis konkretne na pani Ivanu Matouskovou. Mockrat dekuji pani Maklerce a mohu ji jen doporucit.
Zdeněk Heger 9. 12. 2018
Děkuji paní Romportlové za skvělý přístup při hledání podnájemníka. Velice oceňuji profesionalitu při výběru klientů, dochvilnost při organizaci schůzek, připravenost smluv a předávacích protokolů a předání bytu. Realitní kancelář doporučuji, spokojený zákazník.
Pavel Šlajch 7. 12. 2018
S paní Župkovou 100% spokojenost jak profesně, tak i po lidské stránce. Veškeré problémy řešila rychle a k naší naprosté spokojenosti. Během 14 dní bydlíme. Může pouze doporučit a ještě jednou díky.
MgA. Tomáš Krejčiřík 7. 12. 2018
S paní Ivanou Matouškovou jsme byli navýsost spokojeni. Její přístup k nám i k nájemníkovi, byl velmi profesionální a vstřícný. Velmi podrobně nám všem vysvětlila podrobnosti ve smlouvě, ale všechny ostatní náležitosti, které jsme potřebovali vědět. Proto nám nedělalo žádný problém smlouvy podepsat. Jsem velmi spokojený s celkovým nastavením smlouvy od paní Matouškové. Společnost BRAVIS REALITY s. r. o. má v paní Matouškové velmi zdatného pracovníka. Ještě jednou Jí i Vám děkuji. MgA. Tomáš Krejčiřík
Andrea Kürtenová 6. 12. 2018
Se službami Bravis Reality, konkrétně s paní makléřkou Ivanou Matouškovou jsme byli vždy velice spokojeni. Spolupracujeme již delší dobu a jsme si jistí, že se na tuto makléřku budeme i v budoucnu rádi obracet. Vždy nám je schopna dobře poradit, přizpůsobit se našim časovým možnostem a vše zorganizovat tak, aby byla naše nemovitost pronajata rychle a za výhodných podmínek.
Adámkovi 3. 12. 2018
Paní Tesařová nám byla doporučena a my po spolupráci s ní můžeme její služby jen doporučovat dál. Profesionalita skloubená se vstřícností a laskavostí včetně rychlostí s jakou náš požadavek vyřídila. Děkujeme.
Terezie Příhodová 28. 11. 2018
Se spoluprácí s paní Župkovou/BRAVIS jsem byla velice spokojená, velmi profesionalní a příjemné jednání. Vše vyřízeno v krátkém časovém intervalu. Můžu jedině doporučit.
Přidat referenci