Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Wilhelm 8. 9. 2018
S panem Opravilem se spolupracovalo vyborne - vzdy na schuzku dorazil vcas, fotky bytu nafotil vyborne, o prohlidky jsem se nemusel starat. Prace s panem Opravilem byla podle mych predstav, bez komplikaci a zadrhelu
Aleš Pavlok 7. 9. 2018
Chtěli bych tímto opět velmi poděkovat paní Ivaně Matouškové za velmi rychlé sehnání nového nájemníka do našeho bytu. S paní Matouškovou spolupracujeme opakovaně a vždy k naší plné spokojenosti. Aleš Pavlok
Jana Chalupská 7. 9. 2018
Spolupráce s p.Opravilem byla příjemná,z jeho strany bylo vždy plné nasazení a vždy/ již 2x/našel v určeném čase vhodného nájemce. Můžu jen doporučit!
Tomas Kratochvil 6. 9. 2018
Dobry den, chtel bych moc podekovat pani Zuzane Dockalove za naprosto profesionalni a vynikajici sluzbu ve veci pronajmu bytu. Chci vyzdvihnout rychlost a pripravenost pani Dockalove - behem 4(!) dni od prvniho setkani uspesne pronajala zmineny byt a to dokonce BEZ zverejneni inzeratu! Vsechny “papiry” a smlouvy mela krasne a presne vypracovane a to i pres to, ze jsem prilis nespolupracoval :-) Mel jsem v te dobe opravdu hodne prace a vse jsme resili ad hoc po telefonu. Vse probehlo naprosto (a pro me nepredstavitelne rychle) hladce zasluhou pani maklerky. O tom, ze vsechny prilohy smlouvy byly presne vyplneny dle zapisku a informaci z nafocovani a prohlidky bytu ani uz nemusim zminovat (chtel bych take mit takovou pamet a postreh) :-) Jeste jednou moc diky a rozhodne pani Dockalovou doporucuji vsem zajemcum o pronajem bytu. Kez bych bezne potkaval vice takovych milych a zaroven naprosto profesionalnich lidi vice i jinde... Na zaver dodavam, ze neslo o “bezny” maly byt pro studenty, ale o velky, 100m byt s terasou za pomerne znacnou castku. Tyto byty se nepronajimaji zcela snadno dokonce i dobe konjunktury. Tomas Kratochvil, jeden ze spokojenych klientu
Silvie Filová 6. 9. 2018
S paní Evou Romportlovou jsem byla velmi spokojena . Je spolehlivá , aktivní a ve všem spolehlivá a můžu ji všem doporučit.
Petra Kneslová 4. 9. 2018
Děkuji paní Dočkalové za velmi vstřícný přístup a flexibilitu, mohu maximálně doporučit.
Irena Marková 3. 9. 2018
Ráda bych touto cestou poděkovala za odbornou spolupráci při pronájmu našeho bytu panu makléři Břetislavu Opravilovi. Tento mladý muž při hledání nájemce postupoval velmi profesionálně, vstřícně a operativně. Také si velmi si vážím jeho korektního přístupu. Pakliže v budoucnu budu potřebovat opět využít služeb realitní kanceláře, opět bych se ráda obrátila na p. Opravila.
Karla Mala 3. 9. 2018
Velmi dobra a rychla domluva, flexibilita a pripravenost vsech potrebnych dokumentu.
Andrea Kürtenová 3. 9. 2018
S realitní kanceláří Bravis, konkrétně s realitní makléřkou paní Matouškovou mám mnohaleté zkušenosti při pronájmu nemovitostí v Brně. Cením si kvalitní spolupráce a rychlost, s jakou je paní Matoušková schopna najít seriózního nájemníka a celou transakci administrativně zprocesovat.
manzele Zurmanovi 3. 9. 2018
Vysoka profesionalita, excelentni jednani a velka spokojenost - to jsou duvody proc Bravis zustanou nase realitni kancelar a Jitka Dobrovolna nase stoprocentni maklerka.Byla radost s ni spolupracovat.
Přidat referenci