Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Elvira Likhtina a Andrey Likhtin 8. 9. 2023
Paní Zapletalová je skutečná profesionálka. Je přísná a slušná, zná všechny detaily, které by měly být v rámci procesu koupě či prodeje nemovitosti ošetřeny. Ivana byla k dispozici i v době své dovolené. Líbilo se nám, že paní Zapletalová lobovala za zájmy obou stran. Moc děkujeme za veškerou podporu. Vaše služby se nám vyplatily.
Kamila Uhrinová 8. 9. 2023
Hľadala som v Brne prenajom a na tejto stránke som našla ten pre mňa ideálny. Super prístup pani maklérky Tesařové, dobré a rýchle jednanie🙂teším sa,že počas celej doby nájmu budem mať v prípade potiaží práve ju vždy po ruke.. doporučujem👍🏻
Jakub Solár 6. 9. 2023
Super. :))
Jan Rozkoš 29. 8. 2023
Děkuji paní Fialové za bezvadnou spolupráci a ochotu při zprostředkování podnájmu.
Veronika Muchová 20. 8. 2023
Díky panu Hofírkovi proběhl celý proces předání velmi rychle a bez komplikací. Jednalo se o moji první zkušenost s RK a byla jsem se službami velmi spokojená. Pan Hofírek byl v případě potřeby vždy k dispozici, mohla jsem se na něj spolehnout a obrátit s jakýmkoliv dotazem. Oceňuji především rychlou komunikaci a profesionální a přátelský přístup.
Jiří Sobotka 20. 8. 2023
Moc děkuji paní Čermákové za spolupráci při celém procesu koupě nového bytu. Vše proběhlo vždy dle dohod a v pořádku, vždy perfektní komunikace. Ještě jednou děkuji a služby mohu vřele doporučit!
Lenka Jelínková 18. 8. 2023
Výborná spolupráce. Pan Klimeš je človek na pravém místě. Velice příjemný, se vším poradil a pomohl. Všem spolupráci s panem Klimešem doporučuji. Moc za všechno děkuji.
Jakub Blažek 18. 8. 2023
Dobrý den, rád bych poděkoval celému týmu RK Bravis, konkrétně slečně Tipoa. Vše proběhlo velice rychle a profesionálně. Moc děkujeme do nových začátků v novém :) Všem doporučuji
George Michael 8. 8. 2023
Ing. Petr Klimeš was very professional and helped me a lot regarding the overall apartment renting process from beginning to end. I definitely recommend him to anyone that wants to rent or buy an apartment! Also I would like to thank and congratulate the Bravis Reality Team for their customer service that they provided me as well!
Georgii Shvedov 7. 8. 2023
Maximální spokojenost. Milý a rychlý přístup. 10/10
Přidat referenci