Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jiří Makiš 28. 5. 2020
S paní Bc. Dobrovolnou spolupracuji už téměř dva roky a po celou dobu naprostá spokojenost. Do kanceláří v našich nemovitostech, kde dělám správce, nám zajistila mnoho klientů.Její vystupování je velmi profesionální, příjemné, lidské. Proto ji mohu s naprosto s klidným svědomím, komukoliv doporučit .
Jiří Ficbauer 27. 5. 2020
S paní Maškovou spolupracuji již více let, je přesná spolehlivá, profesionální. Stručně na její práci je spolehnutí. Děkuji
Karla Mala 20. 5. 2020
S pani Binko jsme byli maximalne spokojeni. Nejvice jsme ocenili jeji osobni pristup, flexibilitu a ochotu vyjit vstric nasim pozadavkum. Jednani s pani Binko bylo na profesionalni urovni.
Ing. Zámečník 19. 5. 2020
Profesionální jednání, spolehlivá a velmi vstřícná. Při jednáních vzbuzuje důvěru i svou připraveností a přehledem. Jde o opakovanou zkušenost, proto využijeme tyto služby i v budoucnosti.
Martina Šafránková 19. 5. 2020
Paní Dobrovolná nám svým profesionálním přístupem již dvakrát pomohla najít nájemce do bytu, naspoledy nyní, ve velmi složité době. Jsme s jejími službami moc spokojeni. Martina a Petr Šafránkovi
Pavel Havránek 12. 5. 2020
S paní Tesařovou jsem měl již v minulosti tu čest pracovně jednat a spolupracovat a jako vždy, i tentokráte proběhlo vše na výbornou. Její služby mohu jenom doporučit.
Pavel Havránek 12. 5. 2020
S paní Tesařovou jsem měl již v minulosti tu čest pracovně jednat a spolupracovat a jako vždy, i tentokráte proběhlo vše na výbornou. Její služby mohu jenom doporučit.
Monika Tranová 6. 5. 2020
Paní Tesařová je velice ochotná a vstřícná. Komunikace je velice přátelská. Na dnešní hektickou dobu kdy všichni vše podřizují zisku tak u paní Tesařové vždy bude na prvním místě spokojenost klienta pro kterého udělá víc než maximum. Tímto ji děkuji za rychlost a neuvěřitelnou podporu
Vladimíra Jirásková 6. 5. 2020
Mám další výbornou zkušenost s paní Dobrovolnou. Vše zajistí a vyřeší, na nic nezapomene a vždycky přijde včas. Jsem moc ráda, že můžeme spolupracovat.
Lenka Prášková 2. 5. 2020
S pani Dobrovolnou spolupracuji již delší dobu. Je velmi vstřícná a zná již moje požadavky, takže nikdy nedošlo k nějakým problémům a ráda s ní budu spolupracovat i nadále. Vzhledem k tomu využívám služeb jen vaší realitní kanceláře.
Přidat referenci