Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Richard 1. 5. 2020
Kladně hodnotím přístup a nasazení Bc.Jitky Dobrovolné, krerá i v této nelehké "době koronavirové" dokázala ve složitých podmínkách pronajmout můj byt.
Jiří Tomek Ing. 29. 4. 2020
Děkuji za vstřícný přístup při sjednání pronájmu garážového stání, s důrazem na rychlost a vlastní realizaci smlouvy.
Jiří Tomek Ing. 29. 4. 2020
Děkuji za vstřícný přístup při sjednání pronájmu garážového stání, zejména s důrazem na rychlost uzavření a realizaci smlouvy.
Revena s.r.o. 29. 4. 2020
s paní Matouškovou jsem byl velice spokojený můžu jen doporučit.
Dita Němcová 15. 4. 2020
Spolupráce s makléřkou BRAVISu paní Matouškovou při prodeji bytu byla velmi dobrá, je spolehlivá, vstřícná, komunikativní, celý prodej proběhl celkem hladce.
Eva Kulichová 14. 4. 2020
Moc děkujeme za profesionální přístup, úsměv na tváři a velmi vstřícné jednání s pozitivním nábojem. Eva a Miloš
Myriam Darmovzalová 13. 4. 2020
Opakovaně máme výbornou zkušenost s přístupem makléřky paní Ivany Matouškové - je velmi ochotná, vše vyřizuje rychle a k naší naprosté spokojenosti.
Martin Cibulka 11. 4. 2020
Minulý měsíc jsme realizovali bezchybný prodej bytu prostřednictvím realitní kanceláře BRAVIS. Rád bych vyzdvihnul především přístup a profesionalitu makléřky paní Ivany Matouškové. Díky jejímu umu byla nemovitost prodána v krátkém čase a k naší plné spokojenosti.
Mgr. Lenka Němcová 11. 4. 2020
Prodej našeho domu byl pro nás velmi důležitý, zejména z časového hlediska, ale i výše prodejní ceny. Realitní kancelář BRAVIS nám poskytla výborný servis spojený s nabídkou a prodejem domu. Celým procesem prodeje domu nás provedla skvělá makléřka paní Ivana Matoušková, její zapálení a profesionalita na nás udělaly dojem hned po první schůzce. Výsledky se dostavily velmi rychle a my mohli realizovat koupi nového bydlení ve vysněném domě s velkou zahradou. Děkujeme.
Denisa Holbová 6. 4. 2020
Velmi oceňuji vstřícný přístup, rychlou komunikaci, možnost diskutovat a související poradenství. Paní Dobrovolná je velice ochotná a milá. Při příští potřebě s ní budu znovu ráda spolupracovat.
Přidat referenci