Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Patrik Kolařík 23. 2. 2018
Perfektní domluva, milá a přesná. Co se týče provedené práce ze strany makléře za mě 5 bodů z 5ti děkuji
Jiří Valášek 18. 2. 2018
Profesionalita, vstřícnost, flexibilita a ochota paní I. Tesařové předčily má očekávání. O každém kroku, který se týkal prodeje bytu, jsem byl vždy neprodleně informován, jakékoliv moje dotazy mi byly srozumitelně zodpovězeny. Rozhodně doporučím každému, kdo chce prodat nebo koupit nemovitost. Děkuji touto cestou za profesionálně odvedenou práci při prodeji bytu.
Irena Šašinková 17. 2. 2018
Ráda bych touto cestou poděkovala paní Tesařové za naprosto profesionální přístup při prodeji našeho bytu a řešením s tím souvisejících záležitostí. Všechna jednání byla díky ní navíc vedena ve velmi příjemné atmosféře. Pokud tedy budete hledat a potřebovat realitní kancelář - obraťe se s důvěrou na BRAVIS. Mohu jen doporučit.
Vladimír Maštalíř 16. 2. 2018
Poděkování za velmi dobrou a profesionální práci při pronájmu bytu
Aleš Juránek 15. 2. 2018
Děkujeme RK Bravis a panu Opravilovi za ochotu, profesionální přístup, při realizaci pronájmu bytu. Juránkovi
Vít V. 15. 2. 2018
Pan Opravil se svého úkolu pronajmout náš byt ujal s velkou chutí a sebevědomím. A také opravdu v krátké době uspěl. Moc mu děkuji a přeji mu mnoho dalších spokojených klientů.
Jaromír Lerch 13. 2. 2018
Jsem velmi potěšen když se v dnešní době mohu spolehnout na takto profesionální přístup. Není to častý jev. Páce paní Böhmové je rychlá a spolehlivá. Rád bych jí tímto poděkoval za skvělou spolupráci.
Lukáš Vavák 7. 2. 2018
Děkujeme paní Dobrovolné za zprostředkování pronájmu, který proběhl velmi rychle a bez problémů. Je profesionální, vstřícná, milá a ochotná. Všem doporučujeme.
Ing. Ladislav Klimeš 7. 2. 2018
Pana Opravila mohu doporučit s ohledem na jeho ochotu a aktivní přístup k řešení problémů souvisejících s přípravou podkladů a realizací smlouvy na pronájem nemovitosti.
Petr Krajpl 5. 2. 2018
Spolupráce s paní Dobrovolnou byla výtečná. Profesionální a rychlé jednání. Vše zajistila sama a pronájem zrealizovala velmi rychle. Mohu všem jen vřele doporučit.
Přidat referenci