Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Rob Rundervoort 29. 12. 2017
I would like to recommend Bravis and Zuzana Župková for quickly renting our apartment in Brno. I value her professional attitude and clear communication in dealing with me and the client.
Jaromír Racek 23. 12. 2017
Nejlepší makléř mého života - to je Radka Böhmová. Vynikající služby doplňuje nadstandardní péčí o klienty i po uzavřeném případu. Radko, řadím se k Vašim "nejcennějším vizitkám".
Zdenka Hrabovská 22. 12. 2017
Jsem moc ráda, že jsem měla a stále mám možnost spolupracovat s p. Radkou Bohmovou. Profesionálně je naprosto úžasná, znalost a přístup na vysoké úrovni. Také si velmi vážím jejího lidského přístupu.
Radka Laubová 22. 12. 2017
Opakovaná spolupráce s paní Böhmovou - naprostá spokojenost, profesionalita, korektní, příjemné jednání... Děkuji a přeji spoustu dalších spokojených zákazníků.
Barbara Garay 21. 12. 2017
Chtěla bych poděkovat paní Jitce Dobrovolné za opravdu rychlý a profesionální servis. Ve všem mi vyšla vstříc,vše platilo jak jsme se domluvily a celý proces pronájmu bytu trval jen několik málo dní. Ještě jednou děkuji a určitě Vás doporučím.
Jaroslav Koton 20. 12. 2017
Slečna Pachlová je odborníkem na svém místě. Byla velmi přívětivá při osobních jednáních a ochotná maximálně poradit, za což ji velmi děkuji. Především oceňuji její schopnost jednat se zájemci ze zahraničí, kterých v Brně přibývá. Věřím v naši další společnou spolupráci a opětovném využití služeb RK zastoupené právě slečnou Pachlovou.
Jarmila Mlčochová 19. 12. 2017
Profesionální služby. Individuální přístup. Snaha pomoci a vyhovět. Děkuji paní Zuzaně. Rádi využijeme znovu jejich služeb :-)
Jan Pazourek 19. 12. 2017
Děkuji za profesionální zastoupení paní Kateřině Pachlové při pronájmu mého bytu. Myslím si, že mít pracovnici takových odborných kvalit ve svém týmu, je snem každého zaměstnavatele. Ještě jednou děkuji a firmu BRAVIS budu doporučovat.
Miloslav Stejskal 18. 12. 2017
Ochota, profesionalita, vstřícnost, vše perfektní. Velké poděkování a pochvala. Stejskal
Marie Vaňáčková 16. 12. 2017
Velice ráda přidávám kladné hodnocení paní Bc. Evě Romportlové. V minulosti jsem poznala celou řadu realitních makléřů z různých realitních kanceláří, ale Ti nesahají paní makléřce ani pokotníky. Vstřícnost, rychlost, organizace, perfekcionalismus, to je pro ni samozřejmostí. Je vidět, že ji práce baví a naplňuje. RK Bravis by měla také pracovníky hýčkat a zvlášť ocenit, poněvadž jsem se s takovou profesionalitou a zároveň lidskostí ještě nesetkala. Děkuji ještě jednou. V budoucnu budu využívat jen Vaše služby. Samozřejmost je doporučení v okruhu svých známých.
Přidat referenci