Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jaroslav Málek 15. 12. 2017
S paní Bohmovou spolupracuji delší dobu, pokud mám volné nějaké prostory, obracím se ní. Oceňuji její profesionální jednání a rychlou reakci. Moc děkuji za spolupráci. Jaroslav Málek Správa nemovitostí
David Slánský 14. 12. 2017
S RK BRAVIS velmi úspěšně spolupracuji již nekolik let. S přístupem, profesionalitou, jakožto i velmi milým a příjemným vystupováním paní Romportlové jsem vždy byl a jsem velmi spokojen. U bytu bylo zrealizováno vždy hned několik prohlídek, měl jsem tudíž na výběr z několika potencionálních nájemců a byt byl vždy velmi brzy pronajatý. Děkuji tímto paní Romportlové i celé RK BRAVIS.
Eva Valentová 6. 12. 2017
S Bravisem spolupracujeme při pronájmu bytu a garáže už řadu let. I tentokrát vše proběhlo k naší naprosté spokojenosti. Paní Dobrovolná je profesionálka - rychlá, příjemná, korektní.
Lucie Rejdova 5. 12. 2017
Rada bych chtěla poděkovat pani Evě Romportlové za profesionální zastoupení při pronájmu bytu, byl pronajatý ihned po ukončení předchozího pronájmu zcela bez komplikací. Vždy byla ochotná s čímkoliv pomoci či poradit. Do budoucna určitě služeb rada opět využiji. Pani Romportlovou mohu jen doporučit, děkuji.
Alena Staňková 5. 12. 2017
Se zastoupením paní Romportlové jsem byla maximálně spokojena. Vyřídila za mne vše potřebné a pronájem hladce navazoval. Podepsala jsem pouze smlouvy. Takto si představuji práci profesionála.
Jarmila Zelníčková 5. 12. 2017
Děkujene za empatičnost, ochotu vyjít vstříc a perfektně zorganizovaný pronájem bytu. Byli jsme velmi nadšení a přejeme Vám i do budoucna spokojené klienty a v předvánočním času klídek a pohodičku. Přístup realitního makléře byl vyjímečný, Díky :-)
Josef Denker 5. 12. 2017
Výborná spolupráce, s přístupem , vystupováním, profesionalitou pana Opravila jsem velice spokojen.
Ingrid Kouřilová 4. 12. 2017
S Kateřinou Pachlovou spolupracuji již delší dobu. Oceňuji její profesionální přístup, ke kterému patří maximální spolehlivost, flexibilita, ochota, rychlost, vstřícnost, velmi dobrá komunikace, jež vedou vždy k rychlému pronájmu nemovitosti a spokojenosti pronajímatele i nájemce. Kateřina má všechny atributy profesionálního realitního makléře. Vřele její služby doporučuji.
Pavel Zmeškal 1. 12. 2017
Rychlost a flexibilita. Byli jsme velmi spokojeni.
Ivo Harnach 30. 11. 2017
Tímto bych chtěl poděkovat panu Břetislavu Opravilovi za profesionální zastoupení při pronájmu mého bytu. Vše velice rychle vyřízeno, skvělá pomoc při řešení nestandardní situace. Dobrý odhad na bezproblémové nájemníky. Děkuji, přesně takto si představuji dobrého a zkušeného realitního makléře, určitě i v budoucnu budu využívat služeb uvedeného makléře.
Přidat referenci