Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jeřábková 14. 7. 2011
Ráda touto cestou děkuji makléřce p.Daně Paziové, která nejen svojí profesionalitou, ale i svým lidským přístupem, vzhledem k mému věku a situaci zdravotní, která nečekaně nastala, úžasně zvládla prodej a násl.kup našeho bytu. Je to již druhá akce během 2 let v této realitní společnosti a opět mě nezklamali.
Přeji p.Paziové a celé společnosti další spokojené klienty, hlavně hodně zdraví.
Děkuji.....
Jan Říha 25. 6. 2011
Chtěl bych vyjádřit spokojenost se službami realitní kanceláře Bravis. S Bravisem mám již dvojí zkušennost a vše bylo bez problémů. Musím pochválit přístup paní Ivy Tesařové, jejíž přístup je opravdu profesionální a vstřícný. Zkušennost mám i s jinými real. kancelářemi ale jenom v Bravisu s námi jednali tak, jak bych si představoval.
Hinnerovi 24. 6. 2011
Chtěli bychom touto cestou moc poděkovat paní Ivě Tesařové za její přístup k nám, jako klientům Vaší realitní kanceláře. Byla velice vstřícná a ochotná. Díky svému profesionálnímu a rychlému jednání nám pomohla náš problém s hledáním vhodného bytu v Brně vyřešit. Přejeme paní Ivě Tesařové a realitní kanceláři Bravis reality s.r.o. do dalších let ještě mnoho spokojených zákazníků.
Jakub Dohnal 21. 6. 2011
Při koupi bytu jsem jednal s více realitkama, ale služby BRAVISu byly bez kompromisu nejlepší. Konkrétně jsem jednal s paní Tesařovou. S jejími službami jsem byl velmi spokojen. Vždy velmi rychlé vyřízení požadavku, jasné odpovědi na otázky, vstřícné řešení, přátelský přístup. Mohu jen doporučit a budu se těšit na budoucí spolupráci.
David Locker 15. 6. 2011
Rád bych touto cestou poděkoval slečně Hansgutové za čas a péči věnovanou naší společnosti při hledání pronájmu. I přes občasnou potřebu "rychlé" prohlídky pronájmů nám vždy a maximálně vyšla vstříc, tak aby vše dopadlo dle našich požadavků.
Markéta Zálešáková 13. 6. 2011
Chtěli bychom velmi poděkovat paní Tesařové za veškerou pomoc při koupi domu. Vždy ochotná, příjemná a usměvavá, zajistila vše, co bylo třeba. I přes poněkud komplikované okolnosti nakonec spokojeně bydlíme a díky za to patří mimo jiné Bravis reality a obzvláště paní Tesařové.
Hana Konečná 8. 6. 2011
Vidím spoustu krásných referencí, které mluví za vše. Proto i já se přidávám a zároveň děkuji panu Kusákovi za pomoc nejen při výběru bytu, ale i při instalaci internetového připojení.. :-)
Hanka Konečná (Lesná)
Hana Hodoši 7. 6. 2011
Dobrý den. Měla jsem "tu čest" spolupracovat s Vaším makléřem panem Jiřím Kusákem. Jeho profesionalita, ale i osobí přístup je opravdu vyjímečný a Vaší RK dělá výbornou vizitku. Hana Hodoši, RSG, a.s.
Radovan Kobosil 6. 6. 2011
Příjemné, profesionální vystupování se skvělou angličtinou = Jiřík Kusák !
Těším se na další spolupráci se společností Bravis.
Letište Brno Tuřany 25. 5. 2011
Rádi bychom poděkovali panu Kusákovi za výbornou spolupráci při ubytování našich zaměstnanců.
Radka Pelíšková - personální oddělení
Přidat referenci