Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Malének Jakub 29. 4. 2011
Po zkušenostech s jednáním s realitními kancelářemi v ČR mám s Bravis reality jen tu nejlepší zkušenost. Servis na úrovni, jednání na úrovni a serióznost. Vše bylo tak jak jsem si představoval.
Z Vašimi službami jsem byl velice spokojen a budu Vás doporučovat i svým kamarádům a rodině.
Jana Čuhelová 19. 4. 2011
Velmi jsem byla spokojena se službami realitní makléřky Dany Paziové, kdy její přístup byl profesionální, kvalitní, korektní a bylo zřejmé maximální nasazení v její činnosti ve prospěch klienta, což ve mne vyvolalo pocit důvěry a tudíž i spokojenosti. Budu její služby, potažmo služby realitní kanceláře, jen doporučovat. Čuhelová Jana
Iveta Plšková 14. 4. 2011
Děkujeme za spolupráci se slečnou Večeřovou při hledání komerčních prostor. Její přístup byl velice vstřícný a profesionální. Velice ráda všem doporučím.
Plšková
Petr Veselý 14. 4. 2011
Rád bych poděkoval panu Jiřímu Kusákovi za milou a bezchybnou spolupráci při hledání bytu. Od samého začátku pochopil přesně to co hledám, takže ani jeden z nás neztrácel čas.. Ještě jednou díky. Nedoporučím již nikoho jiného .. :-) Petr V.
Kolinská Anna 6. 4. 2011
BRAVIS REALITY s.r.o., Mgr. Linda Hansgutová - velice příjemná a hlavně ochotná slečna/paní.
Vyšla nám vstříc veškerým požadavkům a byla velice nápomocná při sjednávání smlouvy.
Děkuji za spolupráci, Kolinská Anna

Helena Vrbová 11. 3. 2011
Moc ráda bych poděkovala panu Jiřímu Kusákovi za vstřícnost a rychlost při hledání pronájmu bytu v centru města. Byla jsem nelehkým klientem, ale byl schopen naprosto přesně porozumět mým potřebám a našel mi byt dle mých představ. Kudy chodím, tudy chválím.. Helena V.
Mulenkova 16. 2. 2011
Zhruba pred pul rokem jsem uplnou nahodou sla kolem Bravis reality a ponevadz jsem prodala byt ve Frantiskovych Laznich a chtela kousek od Brna domek,zkusila jsem uplnou nahodou Bravis. Otevrela mi slecna Paziova,ktera se mi okamzite zacala venovat. Mam za to,ze to byla tenkrat streda. V patek jsme byli na prohlidce a ja byla nadsena. Hlavne jak mi slecna Danka vse ukazala. Na prohlidce jsme byli jeste 2x a to o vikendu. Venovala se mi ve svem volnem case a vubec jsem ji nemusela zadat,ponevadz se nabidla sama. Dnes mam domecek zrekonstruovany a jsem velmi rada,ze jsem tento krok ucinila. Jeste jednou timto dekuji slecne Paziove a samozrejme celemu tymu Bravis preji spoustu tak spokojenych klientu, jako jsem byla se sluzbami a profesionalnim pristupem ja.
Petr Sochorský 31. 1. 2011
Rád bych poděkoval panu Jiřímu Kusákovi za zprostředkování bytu.
Díky své práci se z města do města stěhuji skoro každý rok, ale s takto rychlým a příjemný přístupem jsem se ještě nesetkal.
Petr Sochorský
Karel Rozbořil 19. 1. 2011
Se službami vaší realitní kanceláře jsme byli velmi spokojeni a děkujeme makléřce paní Ondríkové za trpělivost při hledání vhodného bydlení a rádi vás doporučíme dál.S pozdravem Karel Rozbořil.
Iva K. 4. 1. 2011
Vážená slečno Hansgutová,
touto cestou bych Vám chtěla moc poděkovat za Vaši pomoc při pronájmu bytu. Díky Vám vše proběhlo velmi snadno, rychle a bez námahy. Především Vám chci poděkovat za Váš čas, profesionální přístup a přátelské vystupování. Pracovat s Vámi byla radost! Mějte se moc krásně a do nového roku Vám přeji jen samé úspěchy (jak profesní, tak i v soukromém životě). Těším se na další spolupráci.
Přidat referenci