Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Filip Leitner 28. 7. 2020
Pani Dobrovoľná bola veľmi milá a ústretová. Ochotne odpovedala na dotazy. Spolupráca prebehla bez problémov a všetko bolo jasne dopredu komunikované.
Jan Valach 23. 7. 2020
Dobrý den reaguji na reference jelikož jsem sháněl bydlení a diky paní Skopalová která je velice pečlivá vstřícná a pomohla mi moc z urychlením bydlení řekl jsem jí termín kdy by jsem se chtěl stěhovat a ona to vše zařídila velice rychle s paní Skopalovou spokojen
Michal Šimara 19. 7. 2020
Nečekali jsem, že se nám podaří sehnat pronájem bytu tak rychle, ale s paní Ing. Ondovou to šlo bez zdlouhavého protahování. Zároveň si vážíme jejího férového jednání zprostředkovat pro nás bydlení ve chvíli kdy jsme o něj projevili náš zájem. V případě potřeby bychom neváhali se na realitní kancelář Bravis a paní Ondovou znovu obrátit.
Kateřina 15. 7. 2020
Paní Petra byla příjemná, ochotná a komunikace s ní bezproblémová a rychlá. Všechno nachystala a vykomunikovala. Mohu ji jen doporučit.
Denisa Chromcová 13. 7. 2020
Paní Skopalová byla velmi rychlá, komunikativní, ochotná. Mockrát děkujeme
Nikola Zelená 12. 7. 2020
Děkujeme Ing. Ondové za perfektní a lidský přístup k práci. Vždy byla usměvavá, profesionální a vstřícná. Můžeme jen doporučit! :-)
Dominik Peter 11. 7. 2020
Som veľmi spokojný, všetko prebehlo rýchlo, s prehľadom a so všetkými zodpovedanými otázkami. Môžem len doporučiť. :)
Monika Novotná 10. 7. 2020
Děkujeme paní inženýrce za rychlé zprostředkování pronájmu. Komunikace s ní byla vždy perfektní. Vystupování příjemné. Tak by to mělo vypadat :) MN
Klára Korábová 10. 7. 2020
Slečnu Nikolku mohu jedině doporučit, byla velmi milá, vše nám vysvětlila a pomohla zařídit. Profesionální jednání, mohu jedině doporučit. Ještě jednou děkuji :)
Lenka Horčičková 9. 7. 2020
Velmi příjemná makléřka, prohlídka rychlá, bylo řečeno vše potřebné. Komunikace v pořádku. Nemám co vytknout. Skvělá spolupráce. Ještě jednou děkuji za Vaše služby.
Přidat referenci