Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Lukáš Sukeník 8. 7. 2020
Byl jsem velmi spokojený. Děkuji moc paní Ing. Skopalové za ochotné, rychlé a profesionální jednání. Vše proběhlo v naprostém pořádku, rozhodně doporučuji.
Adrian Ventola 8. 7. 2020
Very satisfied with the apartment and with the attention received by Nikola Musálková. I highlight his kindness, commitment and above all the level of professionalism to do everything necessary. I say this because I have not received the same level of professionalism from other brokers from other agencies. I do not speak the Czech language and she had the generosity to interact with me in English and translate the documentation in a bilingual way, which has greatly facilitated all the steps. Highly recommended!
Vavrik 8. 7. 2020
Byl jsem velmi spokojený. Děkuji moc paní Ing. Skopalové za ochotné, rychlé a profesionální jednání. Vše velmi rychle vyřízeno, rozhodně doporučuji.
Jan Pavlíček 7. 7. 2020
Moc děkujeme paní Dobrovolné za její služby, vše proběhlo v naprostém pořádku. Byl to nejlepší makléřský servis, co jsme kdy zažili. Ještě jednou moc děkujeme a vřele doporučujeme.
Petr Jirsa 6. 7. 2020
Děkuji paní Matouškové za profesionální přístup, příjemné a milé vystupování. Byla ochotná řešit naše požadavky i mimo pracovní dobu a vždy nám byla nápomocná. Přeji jí hodně dalších spokojených klientů a spol. Bravis gratuluji, že má ve svém týmu takovou makléřku. Petr Jirsa
Hamada 3. 7. 2020
Very nice and professional service, I was really satisfied about the service given to me. All the best :)
Kamil Karafiát 3. 7. 2020
Velmi příjemný a profesionální přístup, rychlá domluva, vše proběhlo bez problémů. Doporučuji.
Tereza Loupova 3. 7. 2020
Maximální spokojenost!
Alena Bendová 2. 7. 2020
Dobrý den. Slečnu Musálkovou musím jen a jen chválit. Byt,který jsem si vybrala k pronájmu byl při prvotní prohlídce v dosti neutěšeném stavu. Jako takový se mi velmi líbil,ale bylo potřeba před mým nastěhováním vymalovat,uklidit,něco zasklít,... Slečna Musálková vše přes pana majitele velice rychle a ochotně zařídila k mé veliké spokojenosti a dokonce i předání klíčů od bytu proběhlo o dva dny dříve,než bylo naplánováno. Takže z mé strany -OPRAVDU VELKÁ SPOKOJENOST. Děkuji Vám moc a přeji klidné a pohodové dny. Bendová Alena
Martin Tomko 1. 7. 2020
Rýchle a efektívne jednanie, mediácia všetkého, čo som potreboval. Rozhodne som spokojný.
Přidat referenci