Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Aleš 6. 6. 2020
Nelíbil se mi přístup p.Matouškové-VŠECHNO VÍM,VŠECHNO ZNÁM.
Vážený pane Aleši, i za negativní zkušenosti Vám děkuji. Děkuji, že jste nám napsal a vyjádřil se k naší práci a práci naší kolegyně. Určitě budeme s Vaší kritikou pracovat a bereme to tak, že vždy máme co zlepšit a na čem zapracovat. Děkuji Petr Urban, obchodní ředitel BRAVIS REALITY
Pavel Válek 29. 5. 2020
Pana Opravila je nutno chválit. Ať už se jednalo o jeho profesionální přístup, ochotu při zodpovídání otázek, nebo samotné podepsání smlouvy a předání bytu, vše proběhlo na jedničku a v extrémně rychlém čase. Služby pana Opravila určitě doporučím všem známým, hledajícím bydlení.
Marie Ficbauerová 29. 5. 2020
S paní Radkou Maškovou jsem velmi spokojená. Jednání s ní i s případnými zájemci je opravdu na vysoké úrovni a dosud má velmi dobré výsledky.
Jana Žižkovská 22. 5. 2020
Byli jsme velice spokojeni. S paní inženýrkou je perfektní komunikace. Velice si vážíme jejího lidského přístupu a všeobecného přehledu.
Barbora Budinská 20. 5. 2020
Jednání s paní Binko, bylo velmi příjemné a míle. Schůzky byli vždy příjemné. Žádný problém. Paní Binko můžeme jen doporučit. Moc děkujeme za zprostředkování pronájmu bytu. Jsme velice spokojeni.
Matěj Stejskal 19. 5. 2020
Skvělá pohotová komunikace. Vše zařízeno, vybaveno během dvou dnů. Paní moc ochotná, věčně usměvavá. Velká spokojenost.
Aoife Geraghty 18. 5. 2020
From our first contact with Jitka, we truly appreciated her clear communication and efficiency. The apartment viewing, explanations of the contract and providing all the information we required was fast and friendly - we were extremely grateful for her assistance in finding our new home. I could not recommend Jitka more, she was a pleasure to deal with!! :) 10/10
Lea Piskovská 5. 5. 2020
Paní inženýrka Skopalová má velmi příjemné vystupování, o nemovitosti je skvěle informovaná a je důvěryhodná a velmi ochotná, Je obeznámená s lokalitou a nabyté informace umí stručně a přesně předat. Za to ji tímto děkuji a prosím o další typy nemovitostí-chalupa po rekonstrukci v pěkném prostředí....děkuji se srdečným pozdravem na viděnou zdraví Lea Piskovská
Martin Kovář 4. 5. 2020
Byl jsem velice spokojený. Děkuji moc hodné paní Dobrovolné za ochotné, milé a profesionální jednání k mé spokojenosti. Vše rychle vyřízeno, určitě doporučuji.
Zuzana Plešingerová 3. 5. 2020
Jednanie s pani Skopalovou pre nás bolo veľmi príjemné. Ochotne odpovedala na všetky naše dotazy a bola vždy milá a dobre naladená. Aj vďaka pani Skopalovej sme našli skvelé bývanie za naozaj krátku dobu. Určite odporúčam! Ďakujeme.
Přidat referenci