Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Petra Růžičková 31. 3. 2020
Paní Dobrovolné moc děkujeme za rychlé a profesionální jednání při hledání pronájmu. Komunikace byla naprosto perfektní, paní Dobrovolná vždy byla velice příjemná, vstřícná a usměvavá, veškeré naše dotazy a požadavky vždy vyřídila naprosto bez problému. Mohu jedině doporučit.
Anton Vojtkulák 13. 3. 2020
Velice příjemný a profesionální přístup, ve stupnici 1-10, hodnotím 10, děkuji za Vaše služby, budu doporučovat s pozdravem Anton Vojtkulák
Michal Skopal 11. 3. 2020
Touto referencí bych chtěl poděkovat slečně Musálkové za rychlé a bezproblémové zprostředkování pronájmu bytu. Jsem SPOKOJENÝ KLIENT 🤗
Kateřina Voglová 11. 3. 2020
Ráda bych touto cestou poděkovala paní Ing. Elišce Nezvalové za milý, ochotný a velmi příjemný a profesionální přístup. Díky tomu všechno proběhlo v nejlepším pořádku a určitě ji mohu doporučit.
Jitka Kvapilová 5. 3. 2020
Velmi příjemné, vstřícné a profesionalní jednání, rychlá komunikace a bezproblémová domluva. Byla jsem s paní Ondovou velmi spokojena a můžu ji všem doporučit. 🙂
Emil Letavaj 3. 3. 2020
Super komunikácia, pohotové reakcie, čo slovo, to čin. Presne tak by to malo vyzerať. Spokojnosť, využil by som znovu, môžem len doporučiť. Ďakujem za spoluprácu :)
Ondřej Pěška 25. 2. 2020
Paní Tesařová je velmi ochotná. Jednání s ní bylo velmi příjemné, rychlé, korektní a profesionální. Vše proběhlo hladce a věřím, že ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Děkujeme a případně se těšíme na další spolupráci.
Zdeněk Hrabálek 14. 2. 2020
Spolupráce se slečnou Musálkovou byla naprosto bezproblémová. Díky ní vše proběhlo hladce a bez komplikací. Mohu jen doporučit.
Zuzana Mynářová 12. 2. 2020
Jednání s paní Dobrovolnou pro nás bylo velice příjemné. Ochotně odpovídala na všechny nase dotazy a byla vždy milá a dobře naladěná. Můžeme jedine doporučit!
Martina Sedlackova 11. 2. 2020
Dobry vecer,bydli se mi skvele,byt je cisty a pekny a majitele sou taky fajn.Vam bych chtela moooc podekovat,ze to slo tak rychle a veskere papiry,byli vyrizene raz,dva.U me mate nejmin tisic bodu a dekuji i za tu cokoladu,byla moc dobra.Dekuji.Sedlackova Martina
Přidat referenci