Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Lukáš Čáp 9. 2. 2020
Profesionální jednání, vše proběhlo rychle a hladce. Doporučuji
Milan Havelka 8. 2. 2020
Zprostředování koupě bytu a vyřízení všech právních záležitostí přes realitní kancelář Bravis a zastupující makléřkou paní Matouškovou, dopadlo na výbornou. Rád se budu znovu obracet na makléřku a tuto kancelář.
Radana Myslínová 7. 2. 2020
S touto realitní kanceláří jsem řešila koupi bytu a jsem maximálně spokojená. Přístup Bravis reality je na trhu vyjímečný. Makléřka Ivana Matoušková je profesionál ve svém oboru. Děkuji za vše, Judr. Radana Myslínová.
Sam Solomon 5. 2. 2020
Zuzana, was an absolute pleasure to have worked with. She handled my case professionally and got me an amazing home within my budget. I am glad I had her as my broker to get the apartment and would suggest other people to get in touch with her as well in their search for apartments. She deserves 5/5 rating :) Wish her all the best with her work. Regards, Sam Solomon
Lukáš Majer 3. 2. 2020
S novým bytem jsem velice spokojen. Přístup paní Dobrovolné hodnotím velice pozitivně. Vše proběhlo hladce. Ještě jednou díky.
Jakub Heinz 2. 2. 2020
Obrátil jsem se na RK Bravis abych si našel vhodný pronájem. Děkuji za kvalitní zprostředkování a příjemné jednání s makléřkou paní Ivanou Matouškovou, díky které bydlím dřív než jsem čekal. Budu jen dopručovat. S pozdravem, Jakub Heinz.
Anna Hybler 28. 1. 2020
Ráda bych touto cestou poděkovala slečně Petře Kohnové za skvostnou a promptní spolupráci při pronájmu bytu. Byla a věřím, že i nadále to bude jen a jen radost! Děkuji.
PhDr.Iva Gilbertová 27. 1. 2020
Paní ing.Ondová ve své práci spojuje milý, klidný,lidsky vstřícný a nápomocný přístup ke klientovi a profesionalitu - a to jak ve znalosti oboru, tak ve spolehlivosti, pečlivosti a zodpovědnosti. Mně a mé rodině pomohla v poměrně náročné bytové situaci a já vím, že i v budoucnosti se na ni mohu opravdu s důvěrou obracet. Také atmosféra, jednání a komunikace vaší realitní kanceláře na mě působily velmi příjemně - jako místo, kde se zákazníkem jedná s úctou, a snahou skutečně pomoci. Ráda vaši kancelář doporučím a už i tak činím.
J. M. 22. 1. 2020
Po několikaměsíčním neúspěšném hledání vhodných prostorů jsme narazili na paní Dobrovolnou. Z nabídky jsme měli vytipovaných několik možností, avšak po vyslechnutí našich požadavků a přání nám paní Dobrovolná doporučila jiný, dle jejího názoru vhodnější, prostor. A nemýlila se. Doporučený prostor splňoval vše, co jsme od něj očekávali. Jednání s paní Dobrovolnou bylo vždy velmi profesionální, příjemné a bezproblémové. Budeme-li v budoucnu potřebovat, bez váhání se znovu a rádi na ni obrátíme.
Petra Handlarová 29. 12. 2019
Jsem velmi spokojena se spoluprácí s Ing. Petrou Skopalovou. Jednání bylo vždy velmi příjemné a na čem jsme se dohodly, to vždy proběhlo. Klient, který je u mě v penzionu ubytovaný je velmi slušný a bezproblémový. Spolupráci hodnotím jako výbornou a určitě se v budoucnu na paní Ing. Petru Skopalovou opět obrátím.
Přidat referenci