Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
David Slánský 2. 11. 2019
Výborná práce makléřky Ing. Natálie Ondové a skvělá spolupráce.
Simona Kulštejnová 22. 10. 2019
S paní Matouškovou jsme byly nad rámec spokojené, byt jsme hledaly poprvé a jsme moc rády, že jsme natrefily právě ji, protože byla moc hodná, milá a laskavá a celý proces udělala mnohem snažší.
Marek Forman 20. 10. 2019
Touto cestou bych velmi rád poděkoval makléři Ing. Elišce Nezvalové za velmi profesionální a příjemný přístup. Výborná komunikace, skvělá a rychlá domluva. Rozhodně doporučuji! :-)
Ing. Michal Smoleňák 16. 10. 2019
S paní Dobrovolnou bylo skvělé jednání. Jakmile se uvolnil byt podle mých požadavků tak mě kontaktovala a následně jsme se rychle a bez problémů domluvili na pronájmu.
Alexander Kazachkov 15. 10. 2019
I have to thank Zuzana Župková for her help and communication. Everything went really well and as a foreigner I am glad, that she assisted me in a very professional manner. I can only recommend her.
Dan Šrámek 14. 10. 2019
Paní Ing. Ondová je velice příjemná a schopná realitní makléřka, která vždy velmi promtně zodpověděla mé všetečné dotazy a zprostředkovala mi pronájem bytu ve velmi krátké době a k mé plné spokojenosti. Děkuji jí i celé kanceláři BRAVIS plné příjemných lidí, Dan
Alexander Kazachkov 9. 10. 2019
Břetislav is an amazing person. He really helped me with everything—the translation, the contracts and so much more. I have really had the feeling of being secure in his hands and thus everything worked as planned. I am very happy about the flat I got and all the little things, that Břetislav did, so that the flat fit my situation. I can only recommend him and as a foreigner it was really a charm to get the new flat without any issues.
Pavol Lišivka 9. 10. 2019
Ďakujem pani maklérke Ivane za skvelé odvedenú prácu a sprostredkovanie bývania, po ktorom som už dlho sníval.
Karel 8. 10. 2019
Děkuji za spolupráci se slečnou Natálií. Rychle mi pomohla najít bydlení. Pokud se budu někdy stěhovat, slečně zavolám zas :))
Jiří Malanta 7. 10. 2019
Vyjadřuji poděkování paní Bc. Jitce Dobrovolné za zcela profesionální a bezchybné zpracování naší poptávky na zajištění nájmu uvolněného bytu. Jmenovaná zcela naplňuje Vaše heslo- spokojený klient, naše nejcennější vizitka. JUDr. Ing. Jiří Malanta, LL.M., 7.10.2019
Přidat referenci