Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jana Zajíčková 10. 11. 2019
Dobrý den, ráda bych touto cestou vyjádřila svoji maximální spokojenost se službami vaší realitní kanceláře. Zvláště pak děkuji paní Kateřině Pachlové, za její milý a vstřícný přístup a za rychlé a profesionální vyřízení všech náležitostí spojených s prodejem bytu. Kéž by šlo v životě, všechno tak hladce!
Filip Čief 7. 11. 2019
Dobrý den, rád bych poděkoval paní Tesařové za zprostředkování koupě domu. Příjemné profesionální a trpělivé jednání. Mohu jen doporučit.
Martin Plšek 4. 11. 2019
Služby paní Matouškové jsou vždy perfektní, seriozní a rychlé jednání. Spolupracujeme dlouhodobě s RK Bravis a výhradně s paní Matouškovou, mohu vždy a jen doporučit.
Veronika Rujbrová 3. 11. 2019
Bylo nám potěšením spolupracovat s paní Pachlovou. Ve všech směrech byla vždy vstřícná, ochotná a skvěle připravená. Schůzky s ní probíhaly v příjemné a uvolněné atmosféře. Přejeme více takových zaměstnanců :-) Děkujeme.
Eva Pernicová 12. 10. 2019
Paní Mašková semnou spolupracuje už dýl jak dva roky. Vždy, když jsem potřebovala sehnat nové najemníky, nebo smlouvy či dodatky atd. vždy hnedka vše zařídila. Mohu jen doporučit velice profesionalní spolupráce.
Jakub Čábera 10. 10. 2019
Vše od prvního telefonátu až po podpis nájemní smlouvy proběhlo bez sebemenšího problému.
Pavel Liškutín 10. 10. 2019
Dobrý den paní Nezvalová, mnohokrát děkuji za profesionální a přitom lidský přístup. S vyhledáním nájemníků jsem velmi spokojený. Prakticky kromě klapnutí vstupních dveří do onoho bytu a pípnutí platby na účet, o nich vůbec nevím. Prostě tak jak jsme se domluvili. Rozhodně si myslím, že Váš zaměstnavatel by udělal velkou chybu, když by o Vás přišel. Jakmile někdo z mých známých bude potřebovat Vaše služby, ihned doporučím. Ještě jednou tedy děkuji za ochotu a zájem o každého jednotlivce, kterému jste pomohla.
Lubomír Jeniš 8. 10. 2019
Vaše služby využívám již cca 3,5 roku pro pronájem bytů a rodinného domu. Za tuto dobu jsem se nesetkal s jediným problémem, vždy vše perfektní včetně "doporučení výběru" klienta. Připravenost smluv, protokolů o předání a převzetí vždy perfektní. Časová přizpůsobivost v odpolední časech, sobot a nedělí nedělá Bc. Romportlové žádný problém a je vždy vstřícná. Děkuji za tyto služby
Jaroslav Valenta 7. 10. 2019
S paní Skopalovou jsem byl maximálně spokojený. Velmi ochotná, řešila věci profesionálně a s pečlivostí.
Pavel Marek 4. 10. 2019
Jitka je super, vše ochotně a s úsměvem zařídila. Opět se mi potvrdilo, že jste bezvadná firma a máte vymakané služby. Díky :-)
Přidat referenci