Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Renata Foltýnová 5. 9. 2019
S realitní kanceláří BRAVIS spolupracuji již několik let. Nyní děkuji Ing. Skopalové za velice profesionální a lidský přístup. Hledala nám klienty pro několik bytů, vždy byla perfektně připravena, velice příjemná a byli jsme vždy spokojeni. Určitě budeme všem doporučovat i nadále využívat Vaše služby.
Iva P. 4. 9. 2019
Rychlá profesionální práce a příjemné jednání. Děkuji a těším se na další spolupráci!
Aneta 3. 9. 2019
S jednáním paní Ondové jsem byla naprosto spokojená. Vždy příjemná, profesionální a spolehlivá. Budu vřele doporučovat všem svým známým paní Ondovou a realitní kancelář BRAVIS REALITY. Děkuji.
Petr 3. 9. 2019
BRAVIS REALITY, s.r.o. je jediná realitní společnost, která nám již 10 let pronajímá naše nemovitosti. Ing. Natálie Ondová je paní na svém místě, její přístup a komunikace s ní je na špičkové úrovni. Jsme s ní velmi spokojeni.
P. Ryšavý 2. 9. 2019
Velmi kvalitní služby spojené s pronájmem bytu. Perfektní spolupráce.
Soňa Veselá 2. 9. 2019
Rychlé a efektivní jednání. Jsem velice spokojená.
Tauber 30. 8. 2019
Dobry den, chtel bych Vam touto cestou jeste jednou podekovat za spolupraci pri hledani najemce pro byt v Brne. Vse probehlo hladce a ke vsi spokojenosti. Dekuji za ukazkovou spolupraci! S pozdravem Vojtech Tauber
Mgr. Miroslava Bazinková 22. 8. 2019
Příjemné a profesionální jednání, skvělá prohlídka s informacemi o bytu. Byla radost spolupracovat s paní Ivou Tesařovou.
Petra Marešová 12. 8. 2019
Moc děkuji a velmi milý a profesionální přistup paní Musálkové. Určitě vřele doporučuji a těším se na další perfektní spolupráci.
Zdeněk Modrák 8. 8. 2019
Paní inženýrku mohu jen doporučit. Její profesionální přístup, velmi milé vystupování velmi dobře působil na klienty, kteří z prohlídek odcházeli nadšení. Všechno proběhlo naprosto bez problémů, velmi rychle ke spokojenosti obou stran, jak pronajímatele, tak pronajímajícího. Moc děkuji
Přidat referenci