Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Agyová 4. 10. 2019
Děkuji za pomoc realitní makléřce pí. Matouškové, která zajistila pronájem mého garážového stání. Vše obstarala na výbornou a jen můžu doporučovat.
Ivo Sedlák 2. 10. 2019
RK Bravis využívám už 8 let a jsem vždy maximálně spokojen. Makléři jsou vstřícní, flexibilní a spolehliví. Většinou přes Bravis pronajímám své nemovitosti, ale občas i hledám nemovitost na pronájem či koupi ať už pro sebe nebo pro přátele a ve většině případů najdu, co hledám. Při posledním prodeji bytu v Brně jsem byl maximálně spokojen s komlexním přístupem paní Romportlové a celým týmem. Doporučuji všem. Za mě jsou v brně nej!
Vladimíra Janderová 2. 10. 2019
Mnohokrát děkuji paní Matoušková za vzorně odvedenou práci,ochotu s prodejem bytu na Zedníkové i Havlenové.Ještě jednou díky .Janderová
simona Palatkova 27. 9. 2019
dobry den , Pani ing. Skopalova byla v každem směru velice napomocna s pronajmem našeho bytu na Slovinske , Kralovo Pole, a vždy na 100% profesionalni . Proces pronajmu s ni byl jednoduchy . Rada se na ni opět obratim v budoucnosti. Dekuji Vam .
Petr Čížek 23. 9. 2019
Dobrý den, tímto bych rád poukázal na profesionální realitní služby, kterých se mi dostalo prostřednictvím Elišky Nezvalové a Kateřiny Pachlové. Vstřícný přístup, výborná argumentace, stylová reprezentace a v závěru vydařený byznys - Bravis vřele doporučuji.
Jiří Vyklický 19. 9. 2019
Skvělé služby při hledání nových nájemníků do bytu. Sympatická a ochotná makléřka.
Petr Džiuban 19. 9. 2019
Dobrý den, posílám velmi pozitivní vyjádření na paní Dobrovolnou a těším se na další spolupráci. Vše bylo tak jak jsme se domluvili. Děkuji. Petr Džiuban
Jitka Kubíková 16. 9. 2019
Dobrý den, děkuji za spolupráci s Vaši realitní kanceláři, především panu Opravilovi, kterého si vážím. Akceptoval požadavky, kterí jsem mu zadala a byl velmi vstřícný. S pozdravem Kubíková Jitka
Alena Dofková 13. 9. 2019
Profesionální přístup a zároveň přátelský. Rychlé a bezproblémové zařízení pronájmu. Jsem spokojená s výběrem nájemníků a věřím,že to bude bezproblémový pronájem.
Ing. Martin Urbanczyk 12. 9. 2019
S paní makléřkou Skopalovou jsme řešili pronájem bytu v Brně - Obřanech. Byli jsme velmi spokojeni, vše proběhlo velmi profesionálně. Byly nám zodpovězeny veškeré dotazy velmi rychle. Vyřízení všech formalit proběhlo bezproblémově. Můžeme jen doporučit a na BRAVIS se v budoucnu jistě znovu obrátíme.
Přidat referenci