Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Pavlína Kacrová 9. 7. 2018
Touto cestou bych paní Dočkalové chtěla poděkovat za spolupráci. Nemám co vytknout - příjemné jednání, nadstandartní ochota a zároveň maximální profesionalita. Takto si to představuji. :)
Pavel Novák 9. 7. 2018
Děkuji za rychlý a bezproblémový pronájem bytu. Opakovaně spokojenost s Bravisem.
R. Pavelka 2. 7. 2018
Spolupráce s paní Dobrovolnou je vždy k naší plné spokojenosti. Pronájem bytu realizuje velmi rychle, případné dotazy a problémy aktivně řeší, je vstřícná a velmi ochotná. Profesionální přístup. Děkujeme a rozhodně doporučujeme.
Libuše Rašínová 2. 7. 2018
Velice děkuji paní Dobrovolné za realizaci pronájmu bytu. Vše proběhlo rychle (dva a půl týdne od prvního kontaktu do předání klíčů nájemníkům), skvěle odvedená práce. Vždy milá a zárověň profesionální. Jsem maximálně spokojena a doporučuji ostatním.
Martin Polák 29. 6. 2018
Spolupráce s paní Kateřinou Pachlovou při pronájmu bytu byla naprosto profesiální ... příjemná, korektní, rychlá, férová a úspěšná ... tak nějak si představuji realitního makléře. Děkuji!
Hana F. 25. 6. 2018
Na Bravis jsme se obrátili po předchozích výborných zkušenostech opakovaně. Paní Pachlová je profesionál, ochotná, flexibilní, rozhodná, se širokým přehledem a odhadem. Zprostředkování pronájmu proběhlo rychle a bezproblémově. Doporučuji a velice děkuji
Richard Blanka 24. 6. 2018
S přístupem paní Dobrovolné jsem velice spokojen. Rychlé, korektní jednání, průběžné informování o stavu případu, dotažení do zdárného konce.
Alexandr Hýsek 21. 6. 2018
Dobrý den, velmi rádi bychom touto cestou poděkovali pí Zuzaně Dočkalové za vstřícnost a ochotu, kdy i po uzavření a vyřízení obchodní záležitosti s RK, nám poskytla nadstandardní servis v naši další záležitosti. Z naší zkušenosti můžeme zodpovědně prohlásit, že pí Zuzana Dočkalová je "Top manager" na svém místě s velmi profesionálním a přitom milým přístupem. Děkujeme Ing. Alexandr Hýsek a Ing. Sergii Khmelov
Miroslav Marenčák 13. 6. 2018
Realitní společnost BRAVIS jsme s manželkou objevili vlastně náhodně na internetu. Přesto jsme se rozhodli ve výběru odborného poradce při prodeji bytu obrátit se právě na tuto společnost. Praxe s pí Matouškovou nás přesvědčila, že naše volba byla správná. Její profesionální přístup v celém procesu prodeje nemovitosti, rychlost a spolehlivost byla pro nás velmi příjemným překvapením. Manželé Marenčákovi
Roman keznikl 12. 6. 2018
Moc dekuji za vzornou spolupraci. Pani Dobrovolna ma velmi profesionalni pristup, je prijemna v jednani - proste radost s ni spolupracovat :-)
Přidat referenci