Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Pavel Vystrčil 11. 5. 2018
Na doporučení jsem se obrátil na realitní kancelář Bravis. Byl jsem mile překvapen profesionálním chováním a přístupem. Vřele doporučuji svěřit svůj pronájem/prodej do rukou zaměstnanců této realitní kanceláře.
René Sehnal 3. 5. 2018
Rád bych poděkoval paní Dočkalové za profesionální přístup při realizaci pronájmu mého bytu. Jsem spokojený ve všech směrech . Naše komunikace byla rychlá , efektivní a veškeré jednání bylo velmi vstřícné a příjemné. Po celou dobu spolupráce jsem byl spokojený. Pokud budu v budoucnu potřebovat, rád se na paní Dočkalovou opět obrátím.
Milena Reinsch-Staffová 2. 5. 2018
Paní Matoušková má profesionální přístup k řešení požadavků - je korektní, spolehlivá a příjemná. Ráda paní Matouškovou vždy doporučím.
Klára Neumann 1. 5. 2018
S prací paní Matouškové jsem velmi spokojena.Jejich služeb jsem využila již poněkolikáté a pokaždé se na ni v případě potřeby znovu obrátím.
Dominika Petrášová 27. 4. 2018
Jsem velice spokojená.Paní Böhmová je velmi ochotná,milá a se vším mi vždy vyjde vstříc.Nemohu si absolutně na nic stěžovat.
Iveta Motaňová 25. 4. 2018
Služeb tėto realitni kanceláře jsem již využila podruhé a s prací makleřky jsem spokojená.
David Michalský 25. 4. 2018
S prací paní Radky Böhmové jsem byl velice spokojen a neváhal bych ji oslovit v případě prodeje,nákupu nemovitosti znovu. Děkuji jí moc za spolupráci.
Antoskova 25. 4. 2018
U pani Bohmove si cenim jeji profesionalni pristup podporeny spolehlivosti, dochvilnosti a vybornou selekci skutecnych zajemcu o bydleni. Sluzby RK Bravis vyuzivam jiz nekolik let a muzu jen doporucit. Antoskova
DOMOV SBD Vyškov 25. 4. 2018
Děkujeme paní Böhmové za rychlou komunikaci a efektivní práci. Naše spolupráce je dlouhodobá a paní Böhmová je vždy perfektně připravená a velice vstřícná. Rádi se na ni podle potřeby obracíme. Děkujeme a všem doporučujeme.
Jitka Králíčková 24. 4. 2018
Opravdu moc děkuji za vše paní Böhmové, která byla velmi milá, vstřícná a především schopná sehnat nájemníka rychle. Zároveň jí patří velký dík za to, že jsem nemusela hnout téměř prstem a vše zajistila ona sama. Děkuji
Přidat referenci