Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
František Pokorný 31. 7. 2017
Perfektní profesionální jednání. Dobrá práce. Díky za spolupráci Carpe dílem. Pokorný
Pavel Marek 28. 7. 2017
Spolupráce na zajištění pronájmu bytu s paní Jitkou byla bezproblémová a příjemná. Nájemce se podařilo zajistit ve velmi krátké době.
Radka Bartošová 26. 7. 2017
Moc děkuji paní Dobrovolné za úžasný servis, vše probíhalo rychle a efektivně a hlavně velmi mile. Po zkušenosti s jinými realitkami absolutně PERFEKTNÍ:-) !!!! Bartošová
Martin Kovarik 25. 7. 2017
Paní Kateřina Pachlová je úžasná. Zařídíla, vyřídíla, pronajala, vše strašně rychle vč. kupy papírů. Komunikativní, příjemná, precizní, dochvilná. Pro mne jakožto člověka nepořádného malý zázrak v běžném dni. Doufám, že budeme spolupracovat ještě hodně dlouho, že s tím nesekne a nepůjde prodávat třeba zmrzlinu. Díky a hezký den...
Helena Jordánová 24. 7. 2017
Děkuji Kateřině Pachlové za příkladný servis, který stále provádí u našeho pronajatého bytu, ačkoliv k pronájmu došlo již před třemi lety. Velice mě těší, že i po této době, a jistě nad rámec svých povinností mi pomáhá s komunikací s nájemníkem, připravuje veškeré dodatky ke smlouvě a řeší drobné problémy, které se občas vyskytnou. Spolupráci s ní mohu jen doporučit.
Dana Hájková 20. 7. 2017
Děkujeme za skvělou spolupráci a profesionální přístup při prodeji našeho bytu, vše proběhlo v pořádku a pana Ing. Urbana můžeme jen doporučit.
Daniel Kummer 19. 7. 2017
Všem doporučuji profesionální přístup paní Romportlové. Byt jsem měl pronajatý během jednoho týdne, včetně podpisu smlouvy. Všem doporučuji. Příště budu zase hledat nájemníky přes firmu BRAVIS.
Martin Soukup 18. 7. 2017
Excelentní servis. Vše vyřízeno v termínu. Děkujeme za spolupráci.
Zora Hammerschmiedt 17. 7. 2017
Byla jsem velmi spokojena s profesionální prací paní Romportlové, díky.
Helena Š. 13. 7. 2017
Pani Dobrovolnou mohu velmi doporucit. Jeji jednani bylo rychle, vstricne a ochotne. Je to profesionalka, stejne jako vsichni z Bravis. Velka spokojenost a diky.
Přidat referenci