Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Radka Laubová 12. 7. 2017
Naprosto profesionální a odpovědný přístup, skvělý výběr zájemců odpovídajících našim požadavkům předem + dochvilnost šetří spoustu vzácného času. Budoucí dlouhodobá spolupráce vítána.
Hana Fridrichová 12. 7. 2017
Velmi děkuji za výbornou spolupráci. Paní Dobrovolná byla velice milá, vstřícná a vystupuje opravdu profesionálně. Byla s ní radost spolupracovat a pokud budeme zase potřebovat pomoci s hledáním nájemníků, určitě se na ni ráda obrátím.
David Jelínek 11. 7. 2017
Skvělá spolupráce a vyjití vstříc,děkuji mnohokrát za dobrou spolupráci při koupi.
Soňa Kryštofová 10. 7. 2017
Děkuji za výbornou spolupráci a vstřícnost při realizaci nákupu garážového stání a pomoc při vyřizování všech formalit.
Oliver Rýdzi 10. 7. 2017
Veľmi profesionálny prístup, pán Ing. Urban vybavil všetko čo sme potrebovali a zodpovedal všetky otázky ktoré som mal. Určite odporučím svojim známym!
Hana Kopecká 7. 7. 2017
Také děkuji za super spolupráci paní Župkové při prodeji bytu. Odpadla nervozita a klienti měli při prohlídce pohodu a dobrý servis.
Hana Kopecká 7. 7. 2017
Chtěla bych poděkovat za super spolupráci při současném prodeji i koupi bytu. Byl to maraton a jediný kouč byl pan Urban a zvládlo se to vše na velkou jedničku. Budu Vás jen doporučovat a přeji jen takové zaměstnance. Děkuji i celému týmu, vše bylo frofesionální.
Vojtěch Blahut 7. 7. 2017
Jsem velmi spokojen s přístupem a rychlostí. Byt byl pronajat prakticky během jediného dne. Paní Župková byla velmi vstřícná a profesionální. Vše podrobně vysvětlila a zařídila. Určitě se na ni budu obracet i nadále.
Marie Vaňková 7. 7. 2017
Děkujeme Vám za perfektní služby, které jste nám poskytoval během celého průběhu nákupu nemovitosti. Díky Vám vše proběhlo bez problémů. Spolupráce s Vámi byla na opravdu vysoké úrovni a vaše jednání profesionální a velmi lidsky příjemné.
Ivan Reinoha 6. 7. 2017
Děkujeme za vynikající spolupráci a rychlost prodeje nemovitosti.
Přidat referenci