Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Lucie B 20. 6. 2017
Děkuji paní Sedlákové za vstřícný přístup a spolupráci při hledání vhodného nájemníka do našeho bytu - vše proběhlo k naprosté spokojenosti, dle našich představ a požadavků. Mohu jen doporučit, při další příležitosti se na ni rádi opět obrátíme.
Alexandra Ježová 14. 6. 2017
Naprostá spokojenost s profesionálním přístupem makléřky, reagovala pohotově na moje, jak písemné tak i telefonické dotazy. Měsíc jsem sháněla byt bez makléře, neúspěšně, jakmile jsem ovšem kontaktovala paní Sedlákovou do týdne jsem měla rezervační smlouvu na byt dle mých požadavků. Mohu realitní kancelář a makléřku paní Sedlákovou vřele doporučit, ušetříte si čas a starosti.
ALKADO spol. s r.o. 12. 6. 2017
Spolupráci s RK Bravis a konkrétně s realitní makléřkou Radkou Sedlákovou maximálně doporučuji - vše bylo velmi velmi profesionální, skladové prostory byly pronajaty velmi rychle - takže děkuji a hodnotím vše na víc než 100% !!!!
J.Urbanec 4. 6. 2017
Na Vaši RK jsem se po letech, vzhledem k dobrým zkušenostem z minula, obrátil s žádostí o zprostředkování pronájmu mého bytu.Tímto vyjadřuji opětnou spokojenost s Vašimi službami a chci zejména vyzdvihnout velmi slušné,vstřícné a seriozní jednání Vaší pracovnice sl. R.Sedlákové,s kterou byla po všech stránkách naprosto bezproblémová spolupráce.Pokud budu v budoucnu opět potřebovat real.sl.,určitě se na sl. Sedlákovou opět obrátím.Srdečně zdraví J.U.
Eva Kocmanová 4. 6. 2017
Paní Dobrovolná mně zprostředkovala pronájem bytu na Kigginsově 10 v Brně. Byla velmi vstřícná a spolehlivá. Vždy přišla včas a snažila se jednat v zájmu obou stran. Takže myslím, že i nájemce je s její spoluprácí spokojen. Já jsem velmi spokojená a děkuji jí. Na Bravis se zase obrátím. Eva Kocmanová
Radim Kuchta 3. 6. 2017
Vše proběhlo naprosto v pořádku, oceňuji zejména pečlivou prezentaci při focení paní J.Dobrovolné
MVDr. Blanka Novotna 3. 6. 2017
Jsem velmi spokojena s Vaši realitní společnosti a především s profesionálním, milým a vstricnym přístupem slečny Dobrovolne.
Pavlína Příbramská 1. 6. 2017
Za profesionální přístup a spolupráci bychom chtěli poděkovat slečně Sedlákové s RK Bravis.Slečna velice ochotná,milá a její služby a přístup ke klientům mohu jen doporučit.
Renata Belanová 29. 5. 2017
Dobrý den. Obrátili jsem se na RK Bravis na doporučení přátel. Pronájem bytu s uskutečnil rychle, profesionálně. Veškerá jednání proběhla korektně, vždy s ochotou, termíny i domluva platila. Velmi si ceníme přístupu paní Dobrovolné. Určitě doporučíme. Belanovi.
Petr Dostál 29. 5. 2017
Chtěl bych poděkovat za váš super, profi přístup a trpělivost a obětavost při prodeji našeho bytu.Byla jste skvělá strašně moc děkuji a moc si toho vážím.
Přidat referenci