Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Bohumila Novotná 1. 3. 2019
Děkuji za bezvadné provedení celým procesem pronájmu, jsem velmi velmi spokojená a na BRAVIS se v budoucnu opět ráda obrátím.
Bohumila Novotná 1. 3. 2019
Děkuji za bezvadné provedení celým procesem pronájmu, jsem velmi velmi spokojená a na BRAVIS se v budoucnu opět ráda obrátím.
Petra Křížová 1. 3. 2019
Paní Dobrovolné moc děkujeme za ochotu, profesionální a milý přístup. Byli jsme moc spokojení. Určitě budeme vaši RK doporučovat. :-)
Petr Dundálek 1. 3. 2019
Děkuji paní Nezvalové za velmi milou spolupráci a profesionální přístup, všem doporučuji!
Vojtěch Hanzlík 26. 2. 2019
Se službami pana Opravila jsme byli velmi spokojeni. Jednání bylo vždy vstřícné a profesionální, domluva rychlá a efektivní. Děkujeme a doporučujeme.
Petra Menšíková 22. 2. 2019
Paní Matoušková byla velmi příjemná, ochotná a pomohla nám vyřešit vše, co jsme potřebovali. A vše velmi rychle. Doporučuji.
Pavel Vystavěl 21. 2. 2019
S paní Matouškovou jsem byl při jednání ohledně pronájmu nemovitosti velmi spokojen. Ocenil jsem vstřícný a velmi seriózní přístup. Všem rozhodně doporučuji.
Marek Dobeš 15. 2. 2019
Paní Matouškovou doporučuji. Byla velmi ochotná a vše i přes komplikace dotáhla do úspěšného konce. Vždy poradila a zařídila vše potřebné.
Martin Birke 12. 2. 2019
Spolupráce s paní Tesařovou byla nejlepší s jakou jsem se setkal. Ochotná,Upřímná,starostlivá. Je to profesional na svém místě. Doporučuji a mockrát Děkujeme.
Zuzuana Rišiaňová 8. 2. 2019
Sme radi, že sme s Pani Tesařovou mohli spolupracovať. Bola veľmi príjemná, snaživá, úprimná a starostlivá. Všetko prebehlo bez problémov a jej profesionalitu a otvorenosť môžem zahrnúť do jej silných stránok. Ďakujeme.
Přidat referenci