Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Dana Kilian 4. 2. 2019
Pani Teasrova je velice ochotna, kompetentni, rada pomuze v jakekoli veci, jsem velmi spokojena s jeji praci. Mohu jen doporucit. Jeste jednou dekuji.
Roman Dolanský 1. 2. 2019
Rychlé a ochotné jednání, osobní přístup.
Juliia Fedoryshena 31. 1. 2019
I applied to the real estate company Bravis, rented an apartment with their help. My realtor was Jitka Dobrovolná. The best Realtor! Professional in her field, is very attentive, kind and responsive. A nice bonus was the knowledge of English at a high level. I am very glad that I met with Jitka! Thank you very much!❤️
Jakub Matys 31. 1. 2019
Hodnotenie na výbornú. Prístup, spolupráca, rýchlosť.
Kamila Jašková 28. 1. 2019
Děkuji paní Ivě Tesařové za spolehlivě odvedenou práci při hledání vhodného nájemce. Milá, příjemná, jednání s klienty vede na profesionální úrovni, má dlouholeté zkušenosti v oboru. Její prioritou je vzájemná spokojenost klientů jedné i druhé strany.
Václav Pojsl 17. 1. 2019
S paní Maškovou byla skvělá spolupráce. Od počáteční domluvy na prohlídce kupní nemovitosti, až po konečnou přípravu veškerých dokumentů. Na veškeré dotazy jsem dostal odpověď velmi rychle. Nebyl problém dohodnout i opakovanou prohlídku vybrané nemovitosti. Po výběru, proběhl podpis kupních smluv. Smlouvy byly v čas připraveny a srozumitelně vysvětleny. Vše další pro KN a FÚ, bylo připraveno a vyřízeno bez problémů. Rozhodně doporučuji všem.
Michal Hurčík 23. 12. 2018
Naprostá spokojenost.
Peter Owusu Afriyie 17. 12. 2018
Jitka Dorovolná was so good and patience she do really understand how to treat customer and what I really like about her is she smiles a lot,for me I will give her 5 stars. I’m also happy to meet her as my broker.
Lenka Ševčíková 8. 12. 2018
Chtěla bych tímto poděkovat paní Matouškové za její velice ochotný, obětavý a profesionální přístup a rychlé vyřizování všech potřebných formalit při koupi bytu. Byli jsme s jejím přístupem k našim požadavkům nadmíru spokojeni. Vřele doporučuji se na ni obracet. Ještě jednou moc děkujeme.
Martin Danko 7. 12. 2018
Jednanie prebehlo na profesionálnej úrovni. Všetky informácie ohľadom prenájmu boli jasne a zrozumiteľne podané. Všetkým doporučujem.
Přidat referenci