Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
zpět na výpis nemovitostí

Prodej rodinného dom, obec Lažánky (okr. Brno-venkov)

Lažánky
  • RD
  • 75 m2
3 400 000 Kč + provize RK Kontaktovat makléře
Poslední hodnocení Lenky No reagoval jsem na nabídku chaty v Knínicích za cenu 890 tisíc. Dne 11. 6. 2024 jsem psal přímý email paní makleřce z emailu petrkollar87@gmail.com . Bez jakékoliv odezvy. Chata již v nabídce není. Příště by to chtělo lepší přístup a kontrolu e-mailů i ve složce spam. Kollár

Informace

  • Adresa:Lažánky
  • Plocha:75 m2
  • Typ:RD
  • Konstrukce:Cihlová
  • PENB:G
Rádi bychom vám nabídli jedinečnou příležitost vlastnit útulný rodinný dům v malebné obci Lažánky, vzdálené pouze 30 km od centra Brna. Tento dům s dispozicí 2+1 a užitnou plochou 75 m2 čeká na někoho, kdo mu vdechne nový život prostřednictvím kompletní rekonstrukce.

Lažánky jsou klidnou a přívětivou obcí, která nabízí příjemné okolí a dobré spojení s Brnem. Využijte příležitost žít v místě, kde se můžete těšit na pohodu venkovského života, ale zároveň mít všechno potřebné městské vybavení na dosah ruky.

Dům se nachází na pozemku o celkové ploše 173 m2, z čehož 98 m2 tvoří zahrada. Můžete zde vytvořit svůj vlastní zelený ráj, kde si budete užívat čas s rodinou a přáteli nebo pěstovat vlastní ovoce a zeleninu.

Nemovitost je před rekonstrukcí, což vám umožňuje realizovat své vlastní nápady a možností vytvořit si domov přesně podle svých snů.

Dům je připojen na veškeré potřebné sítě – přípojka plynu, kanalizace a vodovod. Vše je připraveno k tomu, abyste mohli začít s rekonstrukcí a přizpůsobením domu svým představám.

Pokud hledáte klidné místo k životu, kde si můžete vytvořit svůj vlastní útulný domov, tato nabídka je právě pro vás. Neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku této nemovitosti. Těšíme se na vás!

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií.

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB) je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na prodej