Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
zpět na výpis nemovitostí

Prodej zemědělské usedlosti v CHKO Slavkovský les, Měchov-Otročín, okres Karlovy Vary, na pozemku 8 842 m2

Otročín - Měchov
  • RD
  • 1472 m2
3 990 000 Kč Kontaktovat makléře
Poslední hodnocení Dagmar Dobrý den, ráda bych poděkovala paní Dáše Binko za rychlou a profesionální pomoc při hledání podnájemníka do bytu v Praze. Výborná komunikace během celé zakázky, ochota věnovat se klientům i mimo pracovní dobu a vlastní zpracovávání moc pěkné fotodokumentace objektu. Navíc jsem během naší spolupráce zjistila, že máme s paní Binko společné zájmy i mimo oblast realit. Prostě makléřka A+++++, rozhodně doporučuji.

Informace

  • Adresa:Otročín - Měchov
  • Plocha:1472 m2
  • Typ:RD
  • Konstrukce:Cihlová
  • PENB:G
S velkou radostí nabízíme k prodeji tuto zemědělskou usedlost s velmi zajímavou historií, která se nachází na kouzelném místě ve vesničce Měchov (36 km od Karlových Varů), Je to část obce Otročín, která leží ve zvlněné lesnaté krajině v severozápadní části Tepelské vrchoviny na území CHKO Slavkovský les.

Na tomto pohádkovém místě se nabízí více možností využití jako rodinné bydlení, rekreace nebo také provozování biofarmy a tím navázání na původní záměr majitele.

Objekt se skládá z bývalého RD, zemědělských stavení po částečné rekonstrukci, rozlehlého dvora a zemědělského pozemku. Není připojeno k VO a KA. Na pozemku je studna a v obci je přípojka EL, VO i KA.

Zastavěná plocha je 1 472 m2 na pozemku o rozloze 8 842 m2.

Okolí patří svým přírodním bohatstvím i památkami mezi významné turistické cíle České republiky – Státní hrad a zámek Bečov nad Teplou, Andělská Hora, Hrad Loket, Zámek Kynžvart, naučné stezky a vše pro milovníky historie, přírody, cyklistiky, pěší turistiky, jezdectví a houbaření.

Pokud Vás tohle místo zaujalo neváhejte mne kontaktovat. Ráda Vám sdělím bližší informace - Dagmar Binko.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na prodej