Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
zpět na výpis nemovitostí

Pronájem bytu 1+kk, ul. Poříčí, Brno - Pisárky, balkon, sklep, klimatizace, parkování

Poříčí, Brno - Pisárky
  • byt 1+kk
  • 44 m2
  • Balkon
16 000 Kč/měsíc + 3.000,- Kč zálohy na služby + depozit + provize RK Kontaktovat makléře
Poslední hodnocení Lenky No reagoval jsem na nabídku chaty v Knínicích za cenu 890 tisíc. Dne 11. 6. 2024 jsem psal přímý email paní makleřce z emailu petrkollar87@gmail.com . Bez jakékoliv odezvy. Chata již v nabídce není. Příště by to chtělo lepší přístup a kontrolu e-mailů i ve složce spam. Kollár

Informace

  • Adresa:Poříčí, Brno - Pisárky
  • Plocha:44 m2
  • Typ:byt 1+kk
  • Konstrukce:Cihlová
  • Patro:5. patro
  • PENB:B

Vybavenost

Kuchyňská linka Lednice Sprchový kout Balkon
Hledáte nový domov, který by splňoval všechny vaše představy o pohodlí, moderním designu a skvělé lokalitě? Ve výhradním zastoupení majitele pro vás máme exkluzivní nabídku podnájmu nádherného bytu nacházejícím se v 6.NP o dispozici 1+kk a užitné ploše 44 m2, který se nachází v oblíbené a dynamicky se rozvíjející části Staré Brno na ulici Poříčí.

Tento byt vás okamžitě zaujme svou moderní architekturou a vysokým standardem bydlení. Při vstupu do bytu se nemůžete nechat uhranout prostorným a světlým interiérem, který je dokonale sladěn s kvalitními materiály a současným designem.

Velkým přínosem je prakticky navržená kuchyň vybavená moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči (varná deska, elektrická trouba, myčka, mikrovlnná trouba, lednice s mrazícím boxem), které jsou zárukou pohodlného vaření a společných chvil strávených s rodinou či přáteli.
Obývací část je vybavena pohodlnou pohovkou, která je umístěná tak, abyste měli krásný výhled, a zároveň přímý přístup na balkon (4,8m2), který poskytuje další prostor pro relaxaci a odpočinek. Také se zde nachází šatní skříně, které nabízí spoustu úložného prostoru pro vaše ošacení.

Prostor pro lůžko poskytuje prostorná nika, která odděluje obývací část o prostoru pro klidné spaní.
Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a pračkou, což ocení každý, kdo dává přednost praktičnosti a funkčnosti.

Předsíň je vybavena skříněmi, které nabízí další úložný prostor pro vaše věci.

Byt je vybaven rekuperací, která zajistí cirkulaci čerstvého vzduchu, v oknech se nachází trojskla s venkovními žaluziemi, klimatizací, což zajistí příjemné klima v bytě po celý rok. Navíc je dispozici i sklepní kóje v suterénu.
K bytu je monžné podnajmout i parkovací stání za 1.300,- Kč/měsíc

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost. Na zastávku MHD cca 5min pěšky. V blízkosti je OD Albert, pošta, lékaři, cukrárna, pivovar Staro Brno, přírodní koupaliště Riviéra, Výstaviště. Do centra Brna je to cca 5min MHD nebo několik minut pěšky.

Pro více informací a prohlídku kontaktujte uvedeného makléře.
V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.
Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na pronájem