Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
zpět na výpis nemovitostí

Pronájem bytu 1+kk, ulice Lidická, Brno - střed, terasa, sklep

Lidická, Brno - Veveří
  • byt 1+kk
  • 42 m2
  • Terasa
  • Výtah
14 500 Kč/měsíc + 3.500 Kč paušál na služby + depozit + provize RK Kontaktovat makléře
Poslední hodnocení Lenky Děkuji paní Fialové za skvělý a profesionální přístup, velikou ochotu s hledáním pronájmu bytu. Se vším mi poradila a detailně vysvětlila. Hledala jsem svůj první pronájem, takže jsem potřebovala veškerou pomoc. Společnost BRAVIS 100% dopuručuji! Děkuji, Jana Malá

Informace

  • Adresa:Lidická, Brno - Veveří
  • Plocha:42 m2
  • Typ:byt 1+kk
  • Vybavenost:ne nebo částečně
  • Konstrukce:Cihlová
  • Patro:5. patro
  • Výtah:ano
  • PENB:G

Vybavenost

Výtah Terasa
Hledáte útulný a moderní byt v srdci Brna? Nechte se okouzlit tímto skvělým bytem 1+kk o celkové ploše 42 m2, který se nachází na prestižní adrese Lidická ulice, v těsné blízkosti všech důležitých občanských vybaveností.

V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt, který je situován v 6. patře cihlové budovy s výtahem a nabízí krásný výhled do klidného vnitrobloku. Interiér bytu je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a funkčnost. Kuchyňský kout je plně vybaven vestavnými spotřebiči – chladničkou Zanussi, varnou deskou Whirlpool, myčkou nádobí Whirlpool, mikrovlnnou troubou Whirlpool a odsavačem par Fagor. To vše zajišťuje pohodlné a efektivní vaření.

Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. K dispozici je také praktická předsíň s věšákovou stěnou a samostatná šatna, která nabízí dostatek úložného prostoru. Byt disponuje i příjemnou terasou orientovanou na západ, která je ideálním místem pro relaxaci po náročném dni.

K bytu náleží také skladová kóje, umístěná přímo na patře, což je velké plus pro ukládání sezónních věcí nebo sportovního vybavení.

Lokalita bytu je skutečně výjimečná. V bezprostřední blízkosti se nachází množství obchodů, kaváren, restaurací, lékárna, zastávky městské hromadné dopravy a park Lužánky, který je ideálním místem pro odpočinek v přírodě. Vše potřebné je na dosah ruky, což výrazně zvyšuje komfort bydlení.

Nenechte si ujít příležitost bydlet v jednom z nejžádanějších míst Brna. Tento byt nabízí perfektní kombinaci pohodlí, stylu a výborné lokality. Kontaktujte nás dnes a domluvte si prohlídku tohoto krásného bytu, který by mohl být vaším novým domovem!

Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou.
V případě zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat uvedeného makléře.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na pronájem