Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Nemovitost v Brně odhadneme zdarma: Zjistěte tržní cenu

Odhad nemovitosti vám pomůže zjistit, za jakou cenu můžete prodat byt, dům nebo jinou budovu v Brně, a to s ohledem na váš maximální zisk. Na místní trh se specializujeme přes 15 let a známe tak všechny lokality, plánované výstavby, občanskou vybavenost i další aspekty. Díky tomu jsme schopni určit v Brně a okolí hodnotu i tržní cenu nemovitosti s vysokou přesností. Klientům nabízíme tuto službu zdarma a v případě zájmu zajistíme i další realitní služby, takže nebudete na nic sami.

305

Co je hodnota a tržní cena nemovitosti

Ať se jedná o byt, rodinný dům nebo rekreační objekt, má vždy nějakou hodnotu a lze ji vyjádřit v penězích. Obvykle se ale liší od tržní ceny, která naopak vyjadřuje, kolik peněz je kupující ochotný za ni zaplatit. Výše obou faktorů přitom nemusí být rozdílná pouze o procento dvě, ale zásadně. Zatímco současná hodnota nemovitosti bude například 4 miliony korun, tržní vystoupá ještě o dva miliony výše, což je dáno mnoha faktory, které je třeba při odhadu zohlednit.

Kalkulačka hodnoty nemovitosti pro Brno

S prvotním odhadem ceny nemovitosti na území Brna může pomoci kalkulačka, do níž zadáte její lokalitu, dispozice, umístění, druh, výměru a další údaje. Následně se dozvíte cenu za pronájem nebo prodej, která však nemusí být konečná. Blíže dokáže určit cenu za byt nebo dům v Brně až odborník, který vezme v úvahu občanskou vybavenost, dostupnost, plánované změny v okolí, stav nemovitosti a mnoho dalšího. K přesnějšímu odhadu můžete kontaktovat naše specialisty.

Cena za odhad nemovitosti? V Bravis zdarma

V Bravis Reality děláme ocenění nemovitostí zdarma, bez jakéhokoliv poplatku. Někteří odborníci si za tuto službu nechávají platit v řádech několika tisíců, což závisí na druhu objektu a přilehlých pozemcích. Třeba byt lze odhadnout za 3 000 – 4 000 Kč, zatímco rodinný dům s pozemky za téměř dvojnásobek. Chcete-li tyto peníze ušetřit, zajistíme vám odhad nemovitostí pro Brno a okolí zdarma a určíme její tržní cenu s důrazem na váš zisk.

Odhad nemovitosti pro dědické řízení

Smutnou zprávu provází i dědické řízení v čele s notářem, který dohlédne na spravedlivé rozdělení majetku pozůstalým. Jenže i tady je nutné znát aktuální cenu – třeba když se někteří dědici rozhodnou, že chtějí z nemovitosti vyplatit, případně se shodnou na jejím prodeji. Své zkušenosti nabízíme i v tomto směru, kdy vám s přesností vypočítáme nejenom její hodnotu, ale v případě zájmu také částku, za níž je možné nemovitosti pronajmout nebo prodat.

Jak probíhá ocenění nemovitosti

Stačí kontaktovat jednoho z našich specialistů a domluvit si schůzku přímo v místě, kde se nemovitosti nachází. Ten ji při společné prohlídce prozkoumá, zjistí všechny detaily a uváží možnosti. Po důkladném zhodnocení vám sdělí jak hodnotu, tak tržní cenu nemovitosti v Brně, a případně také částku, za níž ji můžete pronajímat. Jedná-li se o rozsáhlejší objekt, nemusí být jeho ocenění na počkání, ale v rámci několika dnů.

Lze ovlivnit odhad nemovitosti v Brně?

Snad každý chce získat z pronájmu i prodeje v Brně maximum. Někteří se však pokouší zakrýt chyby a nedostatky, což rozhodně není na místě a tržní cenu je lepší navýšit opačným způsobem. Zvelebením. Ve spolupráci s našimi odborníky dokážeme při investici pár desítek tisíc získat z prodeje nemovitosti v Brně o stovky tisíc více. Jak? Kontaktujte nás a proberme možnosti.