Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
zpět na výpis nemovitostí

Prodej vinného sklepu, Rakvice - Břeclav

Svislá, Rakvice
  • Ostatní
  • 49 m2
3 800 000 Kč + provize RK Kontaktovat makléře
Poslední hodnocení Lenky Děkuji paní Fialové za skvělý a profesionální přístup, velikou ochotu s hledáním pronájmu bytu. Se vším mi poradila a detailně vysvětlila. Hledala jsem svůj první pronájem, takže jsem potřebovala veškerou pomoc. Společnost BRAVIS 100% dopuručuji! Děkuji, Jana Malá

Informace

  • Adresa:Svislá, Rakvice
  • Plocha:49 m2
  • Typ:Ostatní
  • Konstrukce:Cihlová
Hledáte ideální místo pro spojení práce, relaxace a možná i hostitelských aktivit spojených s vinařstvím? Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rozlehlý vinný sklep. Tato nemovitost je situována v klidné části obce Rakvice, známé svou vinařskou tradicí a krásnou přírodou, což činí z tohoto místa ideální lokalitu nejen pro výrobu vína, ale i pro relaxaci a odpočinek.

Sklep o zastavěné ploše 49 m2 je přípraven pro rekonstrukci, což Vám dává jedinečnou možnost upravit si prostor přesně podle Vašich představ a potřeb. Stavebním úřadem je již předběžně schválen projekt pro tuto rekontrukci. Součástí sklepa je funkční lisovna a dvě propojené šíje, každá o velikosti 3 x13 m, které jsou nezbytné pro správné zrání a skladování vína. V objektu je zavedena elektřina, voda a odpad, což zajišťuje základní komfort a funkčnost.

Kromě vinařských prostor nabízí sklep také potenciál pro zbudování ubytování, což může být výhodné pro ty, kdo by chtěli sklep využít nejen k výrobě vína, ale i jako místo pro turistický pronájem nebo jako únikovou destinaci pro rodinné víkendy. V současné době je prostor pro bydlení situovaný přimo nad sklepem. Splňte si svůj sen o krásném bydlení rozšířením domu a využijte tak více plochu pozemku, která činí 227 m2.

Na konci pozemku se nachází stavba přizpůsobená pro parkování auta, což přidává další praktický element k celkové uživatelské přívětivosti nemovitosti. Nemovitost se nabízí bez vybavení (stroje a zařízení).

Pokud hledáte místo, kde byste mohli spojit vášeň pro vinařství s možností vlastního odpočinku a relaxace v krásné přírodě, tento vinný sklep je právě pro Vás. Tato nemovitost je vynikající investiční příležitostí.

Nezmeškejte tuto příležitost a staňte se částí vinařského dědictví v srdci Moravy. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a případné dotazy!
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na prodej