Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
zpět na výpis nemovitostí

Prodej vinného sklepu, Rakvice - Břeclav

Svislá, Rakvice
  • Ostatní
  • 49 m2
3 990 000 Kč včetně provize RK, včetně právního servisu, včetně poplatků Kontaktovat makléře
Poslední hodnocení Lenky Se službami realitní kanceláře Bravis jsem byla po všech stránkách velmi spokojená. Děkuji paní Fialové za její lidský a férový přístup při prodeji našeho bytu, včetně předání i přepisu energií. Po celou dobu nás průběžně o všem informovala a na naše dotazy vždy ochotně odpověděla. Děkuji za vše! Renata Brázdová

Informace

  • Adresa:Svislá, Rakvice
  • Plocha:49 m2
  • Typ:Ostatní
  • Konstrukce:Cihlová
Hledáte ideální místo pro spojení práce, relaxace a možná i hostitelských aktivit spojených s vinařstvím? Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rozlehlý vinný sklep. Tato nemovitost je situována v klidné části obce Rakvice, známé svou vinařskou tradicí a krásnou přírodou, což činí z tohoto místa ideální lokalitu nejen pro výrobu vína, ale i pro relaxaci a odpočinek.

Sklep o zastavěné ploše 49 m2 je přípraven pro rekonstrukci, což Vám dává jedinečnou možnost upravit si prostor přesně podle Vašich představ a potřeb. Stavebním úřadem je již předběžně schválen projekt pro tuto rekontrukci. Součástí sklepa je funkční lisovna a dvě propojené šíje, každá o velikosti 3 x13 m, které jsou nezbytné pro správné zrání a skladování vína. V objektu je zavedena elektřina, voda a odpad, což zajišťuje základní komfort a funkčnost.

Kromě vinařských prostor nabízí sklep také potenciál pro zbudování ubytování, což může být výhodné pro ty, kdo by chtěli sklep využít nejen k výrobě vína, ale i jako místo pro turistický pronájem nebo jako únikovou destinaci pro rodinné víkendy. V současné době je prostor pro bydlení situovaný přimo nad sklepem. Splňte si svůj sen o krásném bydlení rozšířením domu a využijte tak více plochu pozemku, která činí 227 m2.

Na konci pozemku se nachází stavba přizpůsobená pro parkování auta, což přidává další praktický element k celkové uživatelské přívětivosti nemovitosti. Nemovitost se nabízí bez vybavení (stroje a zařízení).

Pokud hledáte místo, kde byste mohli spojit vášeň pro vinařství s možností vlastního odpočinku a relaxace v krásné přírodě, tento vinný sklep je právě pro Vás. Tato nemovitost je vynikající investiční příležitostí.

Nezmeškejte tuto příležitost a staňte se částí vinařského dědictví v srdci Moravy. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a případné dotazy!
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na prodej